jestem zadowolony a w tle innych aut to conie go dość wycoko. a jako że mam jeszcze 126p, lanosa, nexie, akcenta, i dwa busyto mam w czym wybierać.
dlatego nie dziwcie sie że auto to jest z 94r. i ma tylko 45tys.
hym możecie pisać że auto to niema przyspieszenia no i może wasze nie ma ja mam założone trzy magnetyzatory paliwa i dwa powietsza do tego sportowy filtr powietsza i świece i wcale nie musze czekać na 100km pół godz. tylko ok 14 sekund a max. jaki wyciągnołem to 150 i nie dlatego że więcej nie dało tylko zawieszenie było zamiękie
niemam z nią problemów może nieco powinni poprawić snchronizator bo czasem zgrzytnie ale pozatym spoko
no i to jest najlepsze. niema wspomaganie a kułko chodzi jak na city. a nawet więcej złap za koło a cobaczysz że kierownica sie przekręci. myśl że jes to spowodowane lekkością samochodu i za to duży plus
jako kierowca dobrze z tyło nieco góżej ale kto powiedział że pasażer ma wszystko widzieć
przy spokojnej jeździe pali ok 4,2 litra jak przydepne to zmieści sie w 5,1
powiem krutko może i mój przebiek 45tys sprawia że auto jest jeszcze nie wytuczone ale koleś ktury wsześniej napisał że nagrzewa sie pół godziny i przez drzwi grzeje to świr niech sogie najpierw szyby pozamyka. a pozatym to u mnie ciepłe powietsze leci po mocnym przegazowaniu lub ok 350metrach jazdy
dla kierowcy super z tyłu nieco gorzej ale w konicu to nie krążownik tylko CC
jest przyzwoicie na małych obrotch radja mi nie zagłuszy. a do 110km jest spokojnie
jak już mówiłem ekonomicznie jeżdząc miecznie sie w przedziale 4,2-4,5 w mieście ok 4,8-5
zaś jak jade szybko i ostro to mieszci sie oponiżej 5,1. moim zdaniem jest dobrze
brobnostki soł śmiesznie tanie. a większe żeczy da sie przeżyć
popsuł mi sie wylko tylni amortyzator i osłona przegubu ale to są grosze a właściwie to ta osłona kosztóje 6zł simiech
ostatnio zaczoł mi sie odzywać lewy przegłub ale mówili że zrobie nanim jeszcze minimum 10,000km. więc sie nie załamuje
- zużycie paliwa dla silnika 0.7 i 31KM 23kW