Ocena kierowcy - Fiat Cinquecento

MARCIN>>, 18 lat temu
Silnik 0.7 i 31KM 23kW
Rok produkcji 1995
Fiat Cinquecento 0.7 i 31KM 23kW 1994-1998 - Oceń swoje auto
Poprostu ,,cintek" auto z dusza!!!
To zalezy cieply czy zimny , jaka pogoda , rodzaj paliwa (od stacji). Te auto codziennie inaczej jezdzi. ,, elastycznosc" mizerna naprawde. 1-do 20, 2- do 40, 3- do 65, no i 4 pod 130 z gorki!!!
Moja cos sie zaczela zacinac , czasem ciezko wchodzi wsteczny czasami ale zadko jedynka . Jak jezdze ,,dynamicznie ´´ to potem skrzynia ciezko chodzi! Trzeba jezdzic spokojnie bez szarpania.
Moze byc ale trzeba uwazac w zimie i na deszczu jak sie ma lyse opony z tylu bo wtedy tyl jedzie gdzie chce. Ale moze byc! To auto nie na wyscigi tylko do miasta.
Doskonala!!! Male autko wiec musi byc dobra . Fajnie do przodu do tylu mozna sypac na pelnym gazie! Mocny punkt auta!
W dwie osoby spox sie jedzie, wszystko co jest w tym aucie jest pod reka !! Tyle.
Troche brakuje latem ,,klimy´´ ale w zimie nagrzewa sie szybko,moze byc.
W dwie osoby spox ale w 5 to beznadzieja jeszcze dwoje drzwi fatalnie !!!
Glosno jest caly czas od 0 do maxa . Szkoda kasy na radio tak nic nie slychac ja mam radio ale slucham tylko na postoju!!
Pali tyle ile potrzebuje!!!
Niezle ja mam cintka od nowosci juz kupe lat i na razie nie sprzedaje go!!!! 100tys musze nim zrobic!!!
Dam dwie gwiazdki do ciagle cos jest ale to tylko Fiat ! Stukanie w srodku to norma!! Reszte przemilcze!!!
Wszystoko siada potrochu. Jak naprawisz jedno siada drugie i tak w oklo. Ale to Fiat!! Poprostu trzeba bardzo dbac i jezdzic spokojnie!! Kto ma ,,cintka " ten wie o co chodzi!!

Pb - zużycie paliwa dla silnika 0.7 i 31KM 23kW [l/100km]

6,3