W porównaniu do maluszka. NIEBO a ZIEMIA. Jest ok!! gdybym chciał jeździć szybko kupiłbym sportowy
ze skrzyni nie do kkońca jestem zadowolony, ale można się przyzwyczaić. powiem szczerze w maluszku chodziła lepiej, tutaj 3 ciężko wchodzi.
Jest w porządku nic nie trzaska jak w malaczu. Autko trzyma się drogi.
Super za widoczność 5. naprawdę jestem w szoku. chociaż z tyłu mogłoby być lepiej
Dla mnie bomba(w porównaniu do malucha) siedzonka twardziutkie wygodne, chociaż słabo trzymają na zakrętach, wyjeżdżam z nich. chociaż jak sobie odsunę fotel, żeby wygodnie jechać to nie umiem wrzucić 3 muszę się schylać :-)
za to również 5. Bo naprawdę jest super!!!!!
Dla 2 osób ok!!!! Ja i tak więcej osób nie wożę. Bo z tyłu podejrzewam nie jest najwygodniej
na pewno są lepsze wozy, ale dla mnie wystarczy, można spokojnie rozmawiać
hmm jeszcze nie mam tego dokładnie sprawdzone. autko mam dopiero 1 m-c, także wartości podane poniżej są na "chybił trafił"
Ja mam 96 rok, a kosztował 3500 więc niedrogo, ale z naprawami.....to drogo.....ale i tak jestem zadowolony bo blaszka ocynk!! bez śladu rdzy i to cieszy!!
mam go m-c a wymieniłem cięgno ssania, bo się złamało.....:-( i ręczny nic nie trzyma...trzeba zrobić, a tak poza tym to (narazie)ok
ten samochód ma przejechane 49000(ponoć) i prawy amortyzator jest amba 17% zdatny, muszę wymienić, szczęki i okładniny do wymiany, no i końcówkę tłumika, także jeszcze trochę mnie skubnie.... no i najprawdopodobniej łożysko oporowe siadło...też wymiana.....
No i czeka mnie regulacja gaźnika....bo mój "cienki" jest za cienki, ciężko go rozkulać do 100
- zużycie paliwa dla silnika 0.7 i 31KM 23kW