Nie kupuj Cinquecento nigdy !!!!!!!! ucz się na błędach innych , jak chcesz to kup mojego:P:P
Tragedia te 30 koników z 3 osobami pod górkę wymaga wrzucania 2 biegu :( aż wstyd z kimś jechać i tylko obserwować te bez problemu wyprzedzające samochody :(:(
Akurat tu nic złego powiedzieć nie mogę, pięknie wchodzą te biegi, cichutko i lekko
Małe miejskie autko w sam raz do nauki parkowania :)
Niewiele w tym samochodziku wogole jest ale jak jest to i sięgnąć się da, fotele ? hmmm max 100 km dziennie potem już kręgosłup zdycha
Ogrzewanie ... nie wiem czy to szybko po 2-3 km jak w zimie jest ciepło może i szybko ale np w porownianiu z kumpla Renault 19 z 93r to bardzo długo...
Z przodu nawet dużo .. serio:P ale z tyłu to najwyżej jakaś malutka panienka :P:P:P ( ale jaka Ci wejdzie do cc ) haha
eeeee a co to wogole jest ? ja tam slucham głośno radia aby tego silnika nie słuchac bo mnie to wnerwia:P
31 koni i 7 litrów w miescie :/:/:/ normalnie jakby mial z 2 litrowy silnik a nie 704 ccm
I co tu powiedzieć... w sumie za te grosze to dostajemy to ile jest wart czyli kupa złomu za parę złotych
OOOO i to jest chyba rekordzista świata normalnie wszystko :P pęka ,łamie się , albo psuje
Bez komentarza wpakowałem w niego w naprawy już ponad 3 tys zł a końca nie widać , wiec prawie jego wartość :/:/:/
- zużycie paliwa dla silnika 0.7 i 31KM 23kW