Autko do jazdy dla 2 ludzi + bagaż. Tani zakup, tanie utrzymanie, ale za to maly komfort. Dobre dla ludzi mlodych, uczy pokory
(kazdy takim po zrobieniu prawka powinien jezdzic). Mal moc daje znac o sobie przy wyprzedzaniu - trzeba sie 5 razy zastanowic, zanim zaczniesz wyprzedzac.
Brakuje troche 5 biegu, pod gorke wieksza, to trzeba na 2 biegu jechac, bo 3 nie wydoli niestety. Ale jak na ta pojemnosc, to na gazie go do 130-140 rozpedzam na autostradzie i jedzie. Kultura pracy? Nie jest chyba zle.
Dziala - tyle moge o niej powiedziec.
czuc kazda dziure w drodze. Na zakretach raczej niepewnie sie zachowuje.
Male autko wiec w kazdym kierunku duzo widac. Jedynie dla mnie (bo jestem wysoki) nie widze za bardzo we wstecznym lusterku (dach jeszt za nisko)
Nie jest z tym za dobrze. Ale w tak malym aucie lepiej sie chyba tego nie dalo porozmieszczac.
Dla pasazerow z tylu to koszmar. Z przodu znacznie lepiej, zwlaszcza jak sie fotele do tylu przesunie. Na bagaz, to miejsca nie ma, no chyba, ze sie jezdzi 2 osoby + bagaz na tylnim siedzeniu.
Jakie wyciszenie ?
Male autko malo pali.
Niska cena za niezbyt wygorowana jakosc.
Nie ma co ukrywac - autko mlode nie jest i drobiazgow pelno wychodzi.
Jak na swoj wiek, to to autko powaznych usterek wielu chyba nie mialo. Ja tylko sprzeglo w nm wymienilem.
- zużycie paliwa dla silnika 0.7 i 31KM 23kW