Lista ocen Fiat Cinquecento 0.7 30KM 22kW 1991-1996 (418)

3,7
~GRZeSiu Cc 704 ccm 1993 => Great !!
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Samochód baaaaaaaaaaaardzo tani w eksploatacji !! mało pali !! to jego zalety. jest pare wad ale co byśmy chcieli za 5000 zł ???? Jeśli szanowany nigdy nas nie zawiedzie. Jeśli nie to pewnie fochem zarzuci i z garażu nie wyjedziemy. Nie zamieniłbym go np za Golfa 2 bo nie ma porównania w kosztach eksploatacyjnych.
3,2
~rafcio136@vp.pl
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Całokształt jest dobry samochód wyglada dośc ładnie. Najbardziej podoba mi się w nim bagażnik. Jest naprawdę pojemny jak na klase tego samochodu.
~filuss.so@gmail.com
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
napiszę po raz kolejny przyjemne auto pod warunkiem, że: - jest to cc 900 ( cc 700 jak to kolega powiedział \"wybić sobie z głowy 10kg młotkiem\" ) - jest zadbany a nie zapuszczony jak większość - jak się zrobi wszystkie zaniedbania poprzedniego właściciela to się robi całkiem przyjemnym autkiem ;>
~PIOZYT - piozyt@go2.pl
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Nie da się ogólnie ocenić na stopień. ma wady i zalety. blacha ocynk - 100% pozytyw - mój ma 11 lat i posiada jeden ślad rdzy pod szybą przednią wielkości 1cm. Przyśpieszenie - dno. Stylizacja i wielkość - mnie się podoba i wszędzie się wcisnę (ważne w mieście). Hamulce - ZIMĄ jak w połowie drogi do pracy wcisnę to dojadę pod pracę! Średnio mi pali 6,5 l/100km. DUŻĄ zaletą są części - naprawdę TANIE i wiele można zrobić samemu. Bagażnik - no...
3,4
~Stanik
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Polecam dla osob chcacych miec pojazd do szkoly lub pracy, ktory nieduzo spali i bedzie w miare przestronny. W dwie lub gora trzy osoby mozna w miare wygodnie pojechac na wakacje (oczywiscie osoby niewymagajace :)). Jako pierwszy samochod idealny.
3,8
~Lokowski
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Jak na samochód za małe pieniądze i do miasta. Idealny. Jeśli jeździć dalej to trochę strach z większymi prędkościami.
3,8
~miłośnik CORVETTE
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Godny następca malucha, gorąco polecam choć gdy sam kupowałem ogarniała mnie gromada przeciwników tego autka (szczególnie 700) i ich mity o tym jaki ten samochodzik awaryjny i zły. Zapomniał bym o tym że choć ma już 11 latek to korozji ani śladu :).
~gintaro
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
jest to podmiejskie "jeździdełko". Jednak trudno o lepsze autko na miasto, zaparkujesz wszędzie. No i nie boisz się ze ktoś ukradnie :D:D:D
3,4
~miki
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Auto jako drugie w rodzinie może być. na miasto Bardzo dobre (małe gabaryty. O ściganiu można tylko pomażyć. Ale na zakupy OK. Mam budę ocynkowana z metalicznym lakierem i szczerze mówiąc na korozję nie narzekam. Polecałbym jednak silniczki przynajmniej 900 bo 700 niestety są bardziej zawodne no i koników to one powiedzmy szczerze prawie nie mają, czasami miałem wrażenie, że maluch po kapitalce żwawiej "idzie".
~Maciej Siudym
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Autko jeśli zadbane (jak moje), jest dobre dla studenta do jazdy po mieście, niestety jest zawodne i częste wizyty na stacji obsługi