Gdyby nie ogromna awaryjnosc samochod byłby dobry dla jednej lub dwóch osób na miasto.
Silnik głosny i słaby, ciezko wymienic swiece ale jest OK. Szczegolnie jak sie jezdzi samemu da sie przezyc.
Jak w akwarium ale justerka sa do d..py
W złym miejscu przycisk tylnej wycieraczki
Samochod wiecznie zimno w zimie i nawiew nie radzi sobie z parujacymi szybami, a w lecie trzeba miec uchylone szyby.
Jeżeli chodzi o przód jest doskonale. Podobno lepiej niz w seicento. Z tyłu sporadycznie moze ktos kilka kilomentów przejechac. Bagażnik mały ale w takim samochodzi nie moze byc wiekszy, a zakupy i tak woże na tylnej kanapie.
Hałas straszny.
Pali 15 litrów, już po ustawieniu gażnika. Moze jest to moja wina. Ceny czesci w normie, albo lekko powyzej normy.
Tak awaryjnego samochodu jeszcze nie miałem. Wymieniłem już 2x swiece, 1x przewody, 1x cewke, 2x pompę paliwa, cały układ wydechowy.
W czasie jazdy złamał się wachacz ( mechanik stwierdził ze to sie w cc zdarza) w winiku czego straciłem przednie opony i felgi.
Samochod kupiłem za 2000 w ciagu 3 lat dałem min. kolejne 2000.
Co roku ustawiam gaźnik to samochod nie moze odpalic, przy hamowaniu obroty ida do góry i faluja.