: sworzeń wahacza trzeba było wymienić
Generalnie przyciąga sylwetka, piękne wnętrze i dynamiczny silnik
Generalnie silnik ma 120 koni i tyle ma . Nie trzeba ich szukać. Są tam gdzie trzeba- pod nogą. Bardzo żwawy i dynamiczny silnik
Jest ok, brakuje 6 biegu. Czasami zdarza się że bieg \"nie wskakuje\" troszkę brakuje niemieckiej precyzji.
Fiat bardzo dobrze trzyma się powierzchni . Układ kierowniczy działa precyzyjnie. Swietna jest funkcja CITY - miałem wrażenie jakby kierownica się urwała :-)
jest poprostu OK
Nic dodać nic ująć. Wszystko na swoim miejscu - blisko i pod ręką. Mam wersję gdzie brakuje sterowania radia w kierownicy . Duży plus za \"zgrabne\" manetki
Fiat wyjątkowo szybko osiąga temperaturę a co za tym idzie wewnątrz moment jest ciepło.Klima mogła by być ciut wydajniejsza ale i tak daje radę.
Generalnie z przodu jest rewelka. Dużo miejsca na nogi i głowę. Duża przestrzeń z pasażerem. Z tyłu jest ciut gorzej. Mało miejsca na nogi i nisko opadający sufit
brakuje biegu 6. Dlatego przy wyższych prędkościach bywa głośny. Do 120 km/h jest poezja
Na trasie udało mi się zejść do 5 litrów. Może da się mniej ale co to za jazda :-) W mieście 6,5 litra jest zawsze...... ale ta moc pod nogą. Albo ekonomiczność albo przyjemność . Dlatego Fiat 1.9 120 KM to kompromis- jest ekonomicznie i jest MOC
zawsze mogło by być taniej .... :-)
Generalnie na przejechane 30 tys km Fiat nigdy nie zawiódł. Łamie tym samy stereotypy. Oby tak dalej.
Nic , null , zero .......
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TD MultiJet 120KM 88kW