: Standard tego auta. Dobrze wyposażone, standard jazdy wyższy niż opla astry i ww golfa którymi jeżdżę w pracy. Tzn przesiadając się po jeździe tamtymi do Bravo doceniałem zalety tego auta.
: MP3 czasami nie włącza płytki. Trzeba wyłączyć radio - wyjąc płytkę i wtedy rusza.
Silnik ok. jak każdy turbo diesel do 1900 obrotów nie ma zawrotnych przyśpieszeń, ale w porównaniu do WW Golfa czy Opla Astry którymi jeździłem silnik nie stawia oporu na początku. Porównując do ww. samochodów silnik Bravo sprawuje się świetnie. Mnie osobiście brakuje trochę koni mechanicznych. upując powtórnie wybrałbym silnik 150 KM
Czasami wsteczny trudno wskakuje ale znów w porównaniu do WW Golfa i Opla Astry dużo przyjemniejsza.
Słupki przednie trochę masywne, za to lusterka naprawde super wygodne.
Schowek przedni jest głęboki i niski, ale za to mały schowek pod kierownicą jest bardzo wygodny na pilota do parkingu itp..
Odraszanie szyby przedniej działa niesamowicie, klima jako taka bez zarzutu.
Kiedy kupowałem samochód zastanawiałem sięczy nie będzie to zbyt małe auto. Jednak w środku jest wbrew pozorom sporo miejsca. Mam wrażenie że wielkościowo jest porównywalne z Audi A6..
Jestem zadowolony. Przy dość dynamicznym silniku i jeździe codziennej po Krakowie- do pracy w centrum miasta największe średnie spalanie miałem 8,4 l jeżdżąc tylko po mieście i to zimą- średnia dla jednego baku. Poprzedni samochód którym jeżdziłem z małym silnikiem benzynowym palił 12 litrów.
Jeśli chodzi o usterki to MP3 czasami nie włącza płytki. Trzeba wyłączyć radio - wyjąc płytkę i wtedy rusza. Wsteczny czasem trudno wchodzi i póki co jak dotoąd nic więcej.
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TD MultiJet 120KM 88kW