Ocena kierowcy - Fiat Bravo II Hatchback 5d

krzysztof.marciniec@elservice24.pl, 14 lat temu
Silnik 1.9 TD MultiJet 120KM 88kW
Rok produkcji 2007
Fiat Bravo II Hatchback 5d 1.9 TD MultiJet 120KM 88kW 2006-2012 - Oceń swoje auto
Silnik : Nie spodziewałem się że bedzie lepszy niż VW ale szacunek dla Fiata . Najwyższa klasa wykonania. Nigdy więcej VW
rewelacja w porównaniu z VW. Cisza i przyjemny pomruk. Turbo ze zmienna geometrią łopatek sprawia że bardzo przyjemnie się przyśpiesza.
Mogło by byc troszke lepiej. Brakuje precyzji szczególnie przy zmianie z 1 na 2 bieg pozatym ok
Twarde zawieszenie które sprawia że samochód bardzo dobrze się prowadzi.
warto zamówić dodatkową nagrzewnicę oferowaną jako opcja w dislach . W przeciwnym wypadku w zimie gdy jest poniżej - 10 zmarzniemy
z tyłu troszke mało miejsca ale przy tej wielkości samochodu trudno oczekiwać miejsca jak w kombii
Bądzmy szczerzy w porównaniu z Passatem to rewelacja. Autko serwisowałem zgodnie z wymogami gwarancyjnymi i prawie nic się nie psuje. Tylko raz miałem problem z zaworem RGB ale wymieniono Mi go podcza przeglądu
Nigdy Mnie nie zawiodło a przejechałem w 2 lata 130 tyś km . Samochód wart polecenia dla osób które same dużo podróżują. Raczej za mały na samochód rodzinny ale do podróży służbowych to rewelacja. Dynamiczny bardzo dobrze trzymający się drogi. Mankamentem napewno jest mały zbiornik płynu spryskiwaczy i boczne szyby które są w zawsze zabrudzone.

On - zużycie paliwa dla silnika 1.9 TD MultiJet 120KM 88kW [l/100km]

6,9