Znakomity silnik, bardzo dobre osiągi a spalanie na naprawdę przyzwoitym poziomie. Ocktawia naprawdę kupowałem ten samochód sercem... i sie nie zawiodłem. Z zewnątrz przepiękna linia, agresywna sylwetka, w środku wszystko na swoim miejscu i co dziwne... wykonane z naprawdę dobrych materiałów. To już nie ten Fiat na który narzeka większość Polaków. Jazda poprzednim samochodem nie dawała tych wrażeń co z tym silnikiem. Może po eksploatacji Skody wydaje mi się że tutaj wszystko jest z wyższej półki
Znakomity silnik, bardzo dobre osiągi a spalanie na naprawdę przyzwoitym poziomie. Ocktawia naprawdę nie dawała tych wrażeń co z tym silnikiem
Przydało by się 6 biegów
Idealnie zestrojona twardość do polskich dróg, naprawdę dobre trzymanie w zakrętach
świetne duże lusterka wsteczne, do tego czujniki parkowania i niczego więcej nie potrzeba
kupowałem ten samochód sercem... i sie nie zawiodłem. Z zewnątrz przepiekna linia, agresywna sylwetka, w środku wszystko na swoim miejscu i co dziwne... wykonane z naprawdę dobrych materiałów. To już nie ten Fiat na który narzeka większość Polaków
Idealnie
Porównajcie wymiary tego samochodu do innych marek to wam wystarczy
Może po eksploatacji Skody wydaje mi się że tutaj wszystko jest z wyższej półki
Troche większe spalanie niż podaje instrukcja, ale to niechamownia lecz polskie drogi
Wszystko działa
Jak wyżej