Ocena kierowcy - Fiat Bravo II Hatchback 5d

kierowca , 14 lat temu
Silnik 1.6 TD MultiJet 120KM 88kW
Rok produkcji 2009
Fiat Bravo II Hatchback 5d 1.6 TD MultiJet 120KM 88kW 2008-2012 - Oceń swoje auto
Silnik : Elastyczność! 300Nm robi swoje
Jestem zadowolony tylko fotele są trochę twarde no i na dłuższych trasach boli mnie kręgosłup ale to tak mam w każdym aucie
Cichutki i bardzo elastyczny
Jest ok ale wsteczny haczy
Bardzo dobrze trzyma się drogi jedyny minus to może to że na kierowniczy czuć tak jakby małą podsterowność Ale zobaczymy co będzie po założeniu letnich opon
Do przodu ok ale do tyłu zostają tylko lusterka Doświadczonemu kierowcy to nie przeszkadza
Wszystko jak należy
W samochodzie jest wręcz gorąco dlatego zawsze ustawiam nawiew na letnie powietrze A klimy jeszcze nie testowałem
Z przodu zero problemów tył również Nie wiem na co narzekacie bo osoba mająca 185cm bez problemu się mieści
Tutaj duży plus w autku jest bardzo cicho
Tutaj mnie bardzo zadowala średnie spalanie to 5l na trasie 4.4l a ostra jazda to 6l
Za cenę 60tys zł za autko w wersji Dynamic + światła które doświetlają zakręty lakier metalik i komplet opon zimowych z felgami nic lepszego bym nie dostał I polecam salon w Żywcu miła fachowa obsługa i do tego cena która mnie skusiła aby jechać po autko ponad 100km bo salon w moim mieście chciał 5tys zł więcej
Tutaj zero problemów
I tu była jedna przygoda auto zaraz po odebraniu z salonu musiało trafić na poprawkę a dokładniej wymianę alternatora

On - zużycie paliwa dla silnika 1.6 TD MultiJet 120KM 88kW [l/100km]

4,8