Przeniesienie napędu
: Dualogic. Porządny wynalazek. Blue&Me... tak to powinno działać - widzę kierowców mercy co mordują się z blutoothem w ich autach. Po co ? Trzeba było kupić Fiata ;)
Gdyby nie spalanie i widoczność to byłby super samochód.
Ma zdrowe przyspieszenie, nieco za głośny ale ujdzie. Nic by nie stało na przeszkodzie aby miał te kilka koników więcej. Możesz brać wersje 150KM - bierz.
Mam semiautomat - czyli Dualogic. Bardzo fajna sprawa. Zasadniczo to własnie skrzynia przesądziła o wyborze tego auta.
Póki co wszystko gra. Jeżdżę na niskich 17kach i poza myszkowaniem w koleinach nie mam uwag. Niemniej gdyby był nieco bardziej twardy osobiście by mi bardziej pasował.
Jeżdżę różnymi autami. Od Pandy przez wszelkie sedany i suv\'y po ciężarowe. Bravo ma najgorszą widoczność przy parkowaniu jaka w ogóle widziałem w autach. No może Laguna III mu dorównuje.
Obowiązkowe czujki z przodu (jeszcze bardziej przydatne) i z tyłu.
Nie mam gdzie saszetki włożyć. Kieszenie w drzwiach za małe... Golf VI był tu ciekawszy. Wykończenie trochę festyniarske ale wicie, rozumicie.. Wersja Sport więc karbon z plastiku itp...
Nie mam uwag.
Przestrzeni jest sporo, bagażnik bardzo pojemny.
Wyciszenie nie urzeka. Są auta cichsze i z bardziej rasowym soundem jeśli głośniejsze. Niemniej tragedii nie ma.
Średnia po 1000 km przy jeździe niczym emeryt do kościoła... (90% miasto) to 10.8 L/100KM.
Tragedia. Jedyna poważna wada tego auta.
70 tysi przedzielonych na 60 miesięcy \"bez oprocentowania\".... Za Golfa Vi w podobnej konfiguracji chcieli 110 tyś + koszty leasingu czy kredytu... Defacto 2x tyle.
Bez jaj... To Fiat a nie VW czy Merc. To się nie psuje.