auto wyglada super, jezdzi zajefajnie, spalanie OK
t-jet moze sie podobac, powyzej 3500 fajnie basowo mruczy i konkretnie przyspiesza
biegi nie chacza, wchodza z wyczuwalnym klikiem
wczesniej jezdzilem bmw wiec nie moge dac doskonale ;) bravo jezdzi dosc sztywno ale jednak komfortowo.
wbrew opinii fanow marki ford - bravo wcale nie jezdzi gorzej, na nierownosciach nie buja tylkiem na boki jak focus co jest dla mnie sporym plusem
w wersji maranello auto jest zdecydowanie widoczne na drodze :D
widocznosc na zewnatrz slaba, sytuacje ratuja naprawde duze i praktyczne lusterka boczne
zwyczajnie jestem zadowolony, zadnych uwag
z przodu jest ok, nie mozna jednak ustawic sie komfortowo na leniucha przy pelnym obsadzeniu auta - ci z tylu beda plakac
no ale kogo interesuja ci z tylu ;)
no byc moze wyraze mocno kontrowersyjna opinie ale z wyciszenia jestem wiecej niz zadowolony.
nie chodzi mi o pierdoly jak dzwiek silnika czy pracy zawieszenia - akurat lubie slyszec silnik i w ogole silnik ma brzmiec solidnie a przy tym nie meczyc i to sie w t-jet udalo.
zawieszenie jest dosc twarde i slychac na nierownosciach, no ale dla mnie to nie jest jakis problem.
przechodzac do sedna - jestem naprawde pod wrazeniem tego jak cicho jest w aucie przy predkosciach 140-160-180. Jezdzilem kiedys focusem i tam jazda przy 160 po jakims czasie strasznie meczyla przez ten nieznosny szum powietrza. w bravo generalnie szum jest prawie na tym samym poziomie bez wzgledu czy jedziesz 120 czy 170
jak na benzyne rzecz jasna ;)
kupilem w pakiecie sport za cene wiecej niz promocyjna ;) roznica miedzy maranello a seria miazdzy
na razie nic, daje 4 zeby nie wykrakac ;)
na razie nic, daje 4 zeby nie wykrakac ;)
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 T-JET 16V 120KM 88kW