jak dotąd doskonale. Samochód sprawdzi się po paru latach eksploatacji.
poprzednio miałem bravę z silnikiem 1,2. Chciałem teraz kupić coś mocniejszego. Podchodziłem do VW 1,6, Toyoty i do Ceeda! Nie zdawałem sobie sprawy, że znów kupię Fiata. Ten silnik, mimo małej pojemności to jest to! Cięgnie od dołu / o górze nie powiem, bo jeszcze nie było gdzie sprawdzić/, jest zrywny i w miarę cichy! Znakomity!
mimo tego że wszystko działa jednak tu jest pole do poprawy.
kupiłem wersję z pełną opcją jeżeli chodzi o trakcyjne sprawy. Na razie jest tylko wspaniale- chocież trzeba uważać, bo praw fizyki się nie zmieni.
już wcześniej jeździłem z bravą która tylną szybę nie miała okazałą - dlatego się obyłem z niedogodnością / podobne problemy miałem z innymi testowanymi samochodami- taki trend w projektowaniu/.
nie jestem zbyt rosłym facetem dlatego trudno być obiektywnym. Wpiszę ze dobrze.
jeżeli wszystko działa i to dobrze to tylko 5
podobno z tyłu mogą być problemy z ludźmi powyżej 1,8. Sprawdzę.
jak na klasę średnią niższą to dobrze chociaż zawsze może być lepiej.
w mieście na początku brał 8,5- 9. Trasy dłużeszej niż 400 km jak dotąd nie zrobiłem. Zaczekam do wakacji. Już teraz zauważyłem, ze po 3 tys spalanie w mieście zeszło do powyżej 7 litrów. Nie jestem zwolennikiem agresywnej jazdy w mieście. Inna sprawa to trasa. Jak dotąd wskaźnik na trasie pokazał 6,5 litra. I to nie byłem ostatnim autem w szeregu. Cóż, przy tak żwawym silniku kusi...
zawsze można napisać że za drogi.Z grupy samochodów które wybierałem właśnie Bravo był najtańszy. Słyszałem uwagi że za Fiata tyle bym nie dał! Ja dałem i mając wcześniejsze doświadczenia z Fiatem, uważam że zrobiłem dobrze.
brak
brak