: Przyzwoite fabryczne radio z 6-cioma głośnikami. Naprawdę nie spodziewałem się tak dobrego nagłośniania w takim aucie. Bardzo wygodne fotele.
Bardzo dobry samochód. Jest to moim zdaniem jeden z lepszych stosunków jeśli chodzi o relację cena/jakość.
Silnik podstawowy 1.4 90KM zdecydowanie nie jest demonem prędkości. Żeby jechał trzeba go bardzo wysoko kręcić, ale trzeba przyznać, że tragiczny nie jest.
Przeciętna. Wybieranie biegów nie jest precyzyjne, ale nie jest takie złe (bywa gorzej). Duży plus za 6-cio stopniową skrzynie, ponieważ zmniejsza to zużycie paliwa i hałas przy większych prędkościach.
Układ kierowniczy jest trochę gumiasty, ale ogólnie zawieszenie spisuję się naprawdę dobrze.
Lusterka mimo, że są duże to nie są asferyczne (w mojej wersji, w innych nie wiem czy są inne). Przy tylną szybę bardzo mało widać. Reszta OK.
Wszystkie przyciski na swoim miejscu. Łatwa i intuicyjna obsługa.
Mały zakres regulacji dmuchawy. Przeciętna efektywność klimatyzacji.
Sporo miejsca dla osób z przodu. Z tyłu też nie jest źle jak na tę klasę.
Wyciszenie dobre. Przy wyższych prędkościach słychać nieco głośniej, ale silnik dzięki 6-cio stopniowej skrzyni jest mało słyszalny.
Części zamienne pod dostatkiem i tym samym w dobrych cenach.
Co jakiś czas oświetlenie deski rozdzielczej się przepala.
Raz przez pewną usterkę fabryczną (źle zamontowana linka) samochód nie chciał odpalić. Czasami problemy z ładowaniem akumulatora (zimą)
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 16V MPI 90KM 66kW