Jak na Fiata to duży skok jakościowy-wygląd,w środku-poprostu bajka.No i te wykonanie wnętrza-jak nie fiat.Siedziałem w nowej fabi i jak wsiadłem do bravo to............proszę spróbować.Polecam
Powiem tak-nie spodziewałem się po tym silniku takiej jazdy.W środku cichutko-dobre wyciszenie.Podobne silniki w fordzie fusionie 1.4 80 km albo 1.4 86 km w hondzie lub 1.4 80 km w golfie V(takimi odbywałem jazdy próbne)-nie maja polotu.Elastyczność jak dla mnie dobra-na 5 ce można przyspieszać.
Skrzynia dopracowana-krótkie skoki-dla mnie biegi wchodzą idealnie
Z pełnym obiążeniem-tak jezdze często jest ok.Gdy wybieram się sam lub z pasażerem wtedy można docenić wybieranie dziur na naszych drogach.
Z przodu już go wyczułem,lecz tyłu się nie czuje,wiadomo sportowy kształt-mała szyba z tyłu-mnie to nie przeszkadza
Mam 186 cm i naprawdę szyty jest na moją miarę-schowek przedni mały ale za to głęboki-troszkę za mały podłokietnik ale za to klimatyzowany.Fotelik Ramatti wszedł z tyłu po stronie pasażera bez problemu.Bagażnik duży głęboki-pakowny.Spacerówka chicco wchodzi bez problemu na długość.
Był mróz -8 stopni,silnik nabiera temperaturę dosyć szybko także leci ciepełko-Klima też bez problemu-brałem pod koniec lata także miałem możliwoś przetestowania-jest ok.W trasie jadę bez włączonego wentylatora wtedy jest naprawdę ciepło
Z tyłu mogło by być więcej miejsca-wiadomo tego nigdy dosyć ale da się przeżyć.
6 ty bieg 100 km/h niecałe 2 ts obr.Bravo jest naprawdę dobrze wyciszone-zresztą trzeba samemu ocenić-dla mnie super
Na początek zatankowałem 98 i wtedy przy zerowym przebiegu pobierał około 8,5-9 litrów paliwa w 80 % miasto-20% poza miastem.Teraz mam ponad 2 tys km i po zatankowaniu supremy 95 na statoilu mam średnie spalanie 7 litrów-Ostatni wynik to 842 km na jednym baku-to niezły wynik.Teraz mam przejechane 4500-wróciłem z trasy i przejechałem na baku pod korek 58l. ----929 km -----Super!!!!!!
Chciałem kupić civika 1.4 86 km-ale ten silnik to tragedia-wogóle nie jedzie.Cena zaporowa.Fusion 1.4 80 km-no comments.Tutaj w fiacie mam wersje dynamic za 58 tys.Do tego lakier metalik,świetny system Blue&me....i też 58 tys.W fiacie można się potargować-zawsze coś skapną.No i ten super kredyt w fiat banku 3 lata bez odsetek-super sprawa.
NIC-narazie.
bez usterek