Narazie to nie wiele moe powiedzieć na ten temat ale dotychczas jest wszystko oki tylko żeby palił mniej to by był super ale z tym to sie chba już nic nie da zrobić
Silnik super bardzo żywy i naprawde super przywiozłem ją z Francji a tam naprawde dbają o autka.Silniczek pracuje równo ok 800-1000 obrotów
Skrzynia dobra ale troche kwiczy nie wiem co to? ale troch ją tam posmarowałem i lepiej no isą małe problemy ze wstecznym ale generalnie oki.
Jest super w momencie kiedy przyjechała z francji wszystko si ale na naszych drogach jest tyle dziur że szok nic nie puka nie stuka
super ale tylnie słupki troche szerokie.
Naprawde dobrze ładnie wykończone jak na lata świetlności wkońcu samochód roku w europie.
szybko ciepło oki tylko czesto trzeba wymieniać filter wewnętrzny .
Naprawde dużo miejsca
Tylko przeciętne pow 2500obrotów juz jest głośno ale może być.
No i tu zaczynają sie schody jeźdze po Poznaniu jest tu sporo korków wie w mieści spali do 11litrów jak sporo gazujesz to natek może dojść do 13 litrów na trasie do 8 litrów zobaczymy jak latem jadąc z Francji 1300 km spalił mało bo tylko 7 litrów/100 km.
kurde kupiłe go za 850 euro na liczniku miał 238000km ale chyba licznik jest zepsuty bo przejechałem w polsce 1500km i mi sie dwójka odwineła prawie na trójke wię wnioskuje ze jest walnięty
Ja wsumnie to w stosunku do jakości do ceny to dałbym 6 bo za autko na takim poziomie w polsce kosztuja od 8-12 tys zł a ja dałem zaledwie 4,5tys zł juz z opłatami wiec dla mnie super mje bravo wprodukowano w grudniu 1997 wiec jak bym ja tu miał kupic to nie był bym wstanie tak tanio kupic pozdrawiam wszystkich posiadacze tego autka bo jest naprawde udane:)
Jak narazie wszystko jest oki oby tak dalej.
Jak nalazie to nic sie nie stało stoche są juz wybombane stabilizatory ale koszt naprawy i wymiany na nowe maks to 100 zł mechaniczne cześci do tego autka nie są aż takie drogie gorzej z częściany karoserii bo tu naprawde ceny są spore. Jedynym wydatkiem to bedą przednie opony bo są juz prawie łyse ale to chyba od ABS sa takie bo tylnie są w ekstra stanie
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V 103KM 76kW