: Co za głos;p powyżej 4 tys. obrotów zaczyna żyć no i ten głos jak sportowe auto he;p
Polecam młodym kierowca bardzo tanie auto w utrzymaniu i naprawdę dynamiczne. C hoć mało kto wie ze ta pchełka waży 1010 kg;p ale silniczek 1.4 naprawdę daje rade;p polecam!
Silniczek bardzo fajnie pracuje, elastyczny, nie jest, dla niego problem jechać 50km/h na piątym biegu...a co za tym idzie spalanie maleje;p
Elegancko, leciutko i precyzyjnie....
Super zawieszenie twarde tak jak lubie i nie spodziewałem sie ze Fiat moze to zaoferować:) wspomaganie kierownicy bajka (parkowanie to nic trudnego) nie spotykane nawet w owiele nowszych autach;] na ale ficiki juz tak mają:)
Jak jedziesz do przodu to jest super;p no ale do tyłu juz tak nie ma;] malutka szyba i te zagłowki no nie idą w parze;0
przejechanie nim 200 km bez odpoczynki naprawde nie stanowi problemu
z tym nie ma problemów. Trzeba grzac to grzeje.. nie ma klimy wiec o chłodzeniu nie ma mowy.
Mało kto by uwierzy że z przodu może byc tyle miejsca. A tu miła niespodzianka..Nawet nie domyślasz sie ze jedziesz małym autem...do chwili aż obrzucisz głowe w tył;p choć siedzący z tył też zawsze mówią \"ale tu dużo miejsca\"
Śilniczka nie słychać:) naprawde pracuje bardzo cicho:_) no jag go wkrecasz na obroty mmmm naprawde dociera super głos;p ale mnie denerwuje głos (szum) z tylnej osi, ale to juz moze tylko w moim modelu:)
Części tak tanie ze jest to idealne auto na rozpoczęcie przygody z motoryzacją;p mało pali..;](LPG)
Za te pieniążki możesz sobie kupić passata b4 z przebiegiem rzędu 400 tys.twoja decyzja;p ale tyc klamotów juz tyle jezdzi ;] a tu masz za niecałem 5 tys. autko no powiedzmy sobie szczerze nie tak często spotykana tenie w utrzymaniu;p nie pozostaje nic innego jak kupować i zbierać na konkretną fure;p
nic
wymieniłem świece i jest elegancko;p