moim zdaniem jak pojezdzi się brava to mozna zmienić zdanie na temat fiata( na + oczywiście ) dodam że oboje z mężem mamy po własnej bravce i jeżdzi nam się super( mąż trochę mniej się cacka więć dzięki polskim drogom robił juiż zawieszenie koszt ok 800 zł)
jest super mamy dwa w domu takie same autka ale żeby silnik był długo ok jest warunek dobry olej regularnie wymieniany
bez uwag
wdł mnie świetnie trzyma się drogi dobrze wchodzi w zakręty nie mam stresa jak kogoś wyprzedzam przy 150
kwestia ustawienia fotela i widac wszystko
tu chyba nie potrafię ocenić
klima bez zarzutu ogrzewanie też ale to jest wersja full nieco usportowiona więc może nie mam porównania
mały minusik brak podłokietnika ale przestrzeń pod dostatkiem
przy 170 zaczyna huczeć chyba jak wszystkie
wiem że tu niektórzy się ze mna niezgodzą więc jeszcze raz podaje mam 16V 1.6 silnik wersje steel uważam że jak na taką pojemność przy benzynie i jeżdzie z klimą pali super
za taką cene jaką to auto miało 4 lata temu(56.000) to ja bym go w życiu nie kupiła ale ponieważ stracił ile stracił i jako trzy latka kupiłam za bardzo niewiele (okazyjnie oczywiście)
choć ta jakość do tej ceny no cóż... jak już pisałam gdybym nie jezdziła to bym nie uwierzyła
no nic się nie dzieje
no głupot to to auto nie robi trzeba tylko dbac i wymieniać na czas np. pasek rozrządu i olej
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V 103KM 76kW