Żurek / jareczek.zureczek@autograf.pl,
Silnik 1.4 12V 80KM 59kW
Rok produkcji 1997
Przebieg:
147 tys. km
super bardzo podoba mi sie stylistyka samochod jest sliczny jak i wszystkie fiaty swietna jest stylistyka wloska wielki uklon dla wloskich projektantow
nic mi sie nie rzucilo w oczy
bez uwag
bez uwag
super nigdy nie mialem problemow z widocznoscia problem byl tylko ze bardzo dlugo schodzila para z tyl;nych i przednich bocznych szyb
nic bym nie zmienil
super szybko sie nagrzewal i bylo bardzo cieplutko nawet w te ciezkie mrozy, problem tylko w duzych wlotach powietrza duzo lisci sie zbieralo
super samochod bardzo wielki jak dla 1/2 osob bo wiecej osob zadko nim podrozowalo za przestrzen max *
nie przeszkadzalo mi w nim nic no moze poza tlumikiem koncowym ktory sie rozerwal i wszedzie bylem slyszany
zawsze moze palic mniuej ale ja na to nie zwracalem uwagi bo i tak go ostro przeciagalem na 3 biegu 120km/h
cena jest bardzo niska jak na klase samochodu i w porownaniu z konkurencja wypada calkiem niezle. ale pewne jest jedno trzeba kochac ta marke aby sie na nia decydowac moja wada jest sentyment do fiatow ktory bierze sie chyba z tego ze to juz moj 3 samochod tej marki i w mojej rodzinie nie jezdzi sie innymi tylko nie wi9em czy to wada czy zaleta. slepo zakochany:)
ogólnie samochod spoko nie mialem wiejszych problemów za wyjatkiem jednego ktory byl bardzo irytujacy i notoryczny-centralka
moja brawa miala jedna wade ktora doprowadzila mnie do szlu nie raz chyba w sumie 6 razy:))) notorycznie wysypywal sie komputer czy jak to sie tam nazywa dokladnie to chyba centralka i nikt nier potrafil tego naprawic w przeciagu pol roku wylozym mi sie 6 razy
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 12V 80KM 59kW