Jestem bardzo zadowolona jak na razie. Autko jest niedrogie, a bardzo fajne. Myślę, że gdyby to nie był Fiat (do których Polacy nadal mają jakieś uprzedzenia), to byłoby to jedno z najpopularniejszych autek w Polsce. Ładnie się prezentuje. Ma pełne wyposażenie i mam nadzieję, że będę nim jeździć bez większych usterek :) Pozdrawiam wszystkich kierowców. :)
Bardzo elastyczne autko. Mój ma tylko 80 koników, ale poprzednio miałam starszego diesla więc przyspieszenie jest oki :)
Biegi wchodzą bardzo lekko i płynnie.
Dobrze, tylko trochę przednie słupki są szerokie i trzeba uważać.
Szybko się nagrzewa, dmuchawa chodzi mocno, nie ma problemu z odparowaniem szyb :)
Jest strasznie dużo przestrzeni w każdym miejscu.
Nic na razie nie stuka i nie trzeszczy.
Jeszcze mi ciężko powiedzieć, bo mam go od dwóch tygodni dopiero, więc o cenach przeglądów dopiero się przekonam. Jednak spalanie gazu przy tym silniku ma dość spore. Bierze jakieś 13 l/100km. Na szczęście idzie na dniach do regulacji i mam nadzieję, że powyżej 10 brać nie będzie :)
Wydaje mi się, że cena jest dostosowana do jakości :)
Muszę dokupić plastik otwierający przednią szybę pasażera. A reszta wyjdzie w praniu :)
Nie mogę się jeszcze wypowaidać. Na razie zdążyłam wymienić pasek rozrządu. A z czasem się okaże czy jest coś poważniejszego :)