W klasie kompaktow do dzis jest to wedlug mnie najlepsze auto!!!!!!!!!!
Pracuje przyjemnie gladko.Jak ktos nie wierzy wystarczy posluchac takiej jednostki:)A za to wydech ucieszy prawdziwego milosnika motoryzacji!
Na zimno troche haczy 1 i 2 ale jak juz sie rozgrzeje to wchodzi gladko.
OOOOOOOO!!!!!To jedna z najwiekszych zalet tego autka!!!Zawieszenie od fiata Coupe i mala wysokosc w polaczeniu z duza szerokoscia nadwozia robia swoje!!!Bardzo przyjemnie:)))Niby twarde ale dziury jakos w magiczny sposob nie sa odczuwalne!!150 w zakrecie na seryjnych oponkach i trzyma sie nadal!!!!Ale jak ktos chce to i przy 60 da sie plynnie zarzucac:))
Do przodu i na boki ok ale do tylu prawie wcale:((Ale to wkoncu nadwozie w stylu coupe!!!Wiec wybaczam jej to!!!Zreszta tylny zderzak jest na tyle mocny ze nie boj nic!!!Predzej sie inny samochod rozsypie albo mur sie skruszy a u Bravy lakkie spekanie lakieru bedzie wtedy na zderzaku:))
Takie rzeczy nie podniecaja mnie w samochodach ale dobrze jest kiedy ergonomia nie utrudnia jazdy.A tu taka wlasnie jest.
Normalnie niby:)Wieje z nawiewu ale klimy nie mam ale jak sie przejade innymi furami to ja doceniam:)
OOOOOO!!!!!Tu znowu konkurenci chowaja sie pod stol!!!Bardzo komfortowa limuzyna nawet w 5 osob i na dlugiej trasie:)))
podobno 70 dB przy 130km/h.Cicho!!!!Gadac mozna nawet przy duzych predkosciach.
Ten silnik jest taki ze nie lubi pic:))
i tu znowu pieknie:)Chyba nikt sie nie spodziewwa ze fiat bedzie drogi!!
Czasem drzwi zaskrzypia w zimie i... hmmm...chyba juz
Nic mi sie powaznego nie zepsulo a auto jezdzi sporo , wszedzie i szybko i po dziurach
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 16V 80 82KM 60kW