uważam że za takie grosze jakie jest teraz wart to naprawdę dobry,ekonomiczny i mało awaryjny samochód-polecam
b.dobry jak na taką moc,nie bierze oleju,dość niskie spalanie,kultura pracy ok.
jeździłem lepszymi
hmm..z jednej strony ok. dobrze się prowadzi,zakręty łyka bez problemów, kosztem jednak komfortu jazdy po nierównościach i dziurach,dla mnie zbyt twardy ale idzie się przyzwyczaić.zadziwiła mnie natomiast trwałość zawieszenia wbrew wielu opiniom,80000km przez 4lata i zero problemów!wspomaganie świetne
lusterka boczne za małe
na mrozach trochę długo się nagrzewa
silnik dobrze wyciszony ale zawieszenie pracuje za głośno na nierównościach,trzeszczące plastiki wewnątrz szczególnie na początku jazdy gdy auto zimne
spalanie nieduże chyba nie więcej niż fiat CC 0,9 który miałem wcześniej,ceny napraw raczej na przyzwoitym poziomie
słaba jakość plastików,klamki wszystkie wymienione przez poprzedniego właściciela(obdarte były)a nowe mają tendencje do uszkodzeń(2 razy urwałem),dziwnie obdziera się czarna farba na plastikowych elementach lusterek zewn.,lusterko środkowe odpadło mi raz niespodziewanie podczas jazdy(odkleiło się od szyby)2 razy w ciągu ok. półtora roku padły mi kable wysokiego napięcia
większych problemów nie ma
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 16V 80 82KM 60kW