Kto może wiedzieć więcej o stylu niż Włosi?
Jest wiele aut które wyróżniają się na drodze i za którymi się oglądamy , ale Barchetta z pewnością takim autem jest i będzie zawsze i trzeba to przyznać.
To już druga Barchetta w moim posiadaniu i przyznam że jestem szczęściarzem że trafiłem zarówno na ten typ samochodu jak i na ten egzemplarz. Moja Barka jest nieco po tuningu , i z pośród gapiów wszystkim zawsze się podoba , może prawdziwy miłośnik tylko oryginalnych aut będzie kręcił nosem , tak zwykły człowiek lubiący fajne bryki mając do porównania standardową Barkę a moją wskaże z pewnością na autko nieco zmodyfikowane z zewnątrz.
Barka zaskakuje niemal wszystkim i co ciekawe w niej się wszystko podoba swojemu właścicielowi i od tak można ja polubić od nowa każdego dnia za coś innego..
Można ją upiększać jakimiś dodatkami typu wiatrołapy albo drążki za siedzeniami i wszystko to sprawia że auto po prostu kruszy ludzkie serca niczym lodołamacz zamarznięte lodem oceany.
Ja złego słowa nie powiem , i każdy kilometr który połykam na asfalcie należy do uczty motoryzacyjnej.
Bo dla mnie ...Barchetta Królową jest i Basta !
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 16V 131KM 96kW