: karoseria na pewno, jak na mój rocznik 1995 autko jest w super stanie wizualnym!
Autko zawsze było moim marzeniem- małe, sportowe cabrio z pazurem ;) Autko nie dosyć, że robi duże wrażenie, to jeszcze się super spisuje na drodze. Ma rewelacyjne przyspieszenie i niezłe osiągi. Jazda bez dachu daje dużo przyjemności, dlatego każdemu, kto ma ochotę na zakup takiego autka gorąco go polecam!
Silnik przeuroczo pomrukuje, zwłaszcza na wysokich obrotach :) 1,8 16V, chodzi równomiernie
Skrzynia bez zarzutu
zawieszenie ma mało elastyczne, przez co czuć każdą dziurę,ale ogólnie jest ok
Po wymianie tylnej szybki w dachu muszę powiedziec, że jestem zadowolona i dla mnie widoczność jest extra!
Autko ma spory potencjał ;) Przyspieszenie ma bardzo dobre, a to \'mruczenie\' przy wysokich obrotach silnika jest jak melodia :)
He, he, co tu mozna mówic o wentylacji, bądź ogrzewaniu przy jeździe roadsterem- ogrzewanie i wentylacja super- zwłaszcza w upalny dzień przy jeździe bez dachu powyżej 100km/h ;) wrażenia są boskie :)
Dla małej drobniutkiej kobietki, która wyskakuje gdzieś na zakupy z koleżanką jest super :) Ale nawet dla dwóch osób na wypad na wczasy tez się nadaje! Wiadomo, że nie jest to auto rodzinne, więc ktoś, kto je kupuje wie z czym się musi liczyć.
Czytałam opinie przed zakupem tego autka i wszędzie się pojawiało zdanie, że jest to głośne auto- a tymczasem wcale nie jest źle, przy dużych prędkościach co prawda słychać szum wiatru, ale czy nie o to chodzi? ;)
He, he tu zawsze przychodzi chwila refleksji, bo jak to kobieta- wolałabym na zakupy w całości przeznaczać pieniądze ;) Ale ogólnie nie jest źle, na trasie spala mi ok 9 litrów, jazda po mieście jest ciut mniej ekonomiczna
Jakość i cena w moim przypadku idą jak najbardziej w parze :) nawet śmiało bym rzekała, że za taką cenę nie kupiłabym innego auta :)))
Hmm na pewno dach jest taką częścią, o którą trzeba dbać, ja miałam problem z przeciekaniem do misy gdzie chowa sie dach. Poza tym nie miałam żadnych problemów z autkiem
Nie miałam żadnych poważnych usterek
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 16V 131KM 96kW