Auto warte swojej ceny. Wygodne , pojemne, stosunkowo dynamiczne i oszczędne w spalaniu. Wydaje mi się , żei wyglad tez jest niezły. Mogłyby być miekie plastkik... ale sa takie jakie sa. zastanawiałem sie nad AVEO ale o 6000 droższe. Doradzano mi ewentualnie Loganem lub Thalie ale nie podobają mi się i mam złe wrażenia jeśli chodzi jakośc . Oczywisie to kwestia gustu. Odezwe sie za kilka tysiecy i zobaczymy jak będzie dalej.
Miałem ropniaka ( fiata tipo 1,7 , 57 kM ) więc tu dynamika jest duzo większa i oczywiście ciszej.
Skrzynia bardzo delikatna, biegi wchodza elegancko.
Jest ok,
Niestety trzeba sie przyzwyczaić do problemów z widocznością przy cofaniu -duży kufer i tylne słupki ograniczają pole widzenia. są problemy z parowaniem szyb
Okna parują i trzeba się do tego przyzwyczaić. Oczywiscie włączenie nawiewu lub otworzenie okien sytuację poprawia. Ogrzewanie bardzo dobre.
Z przodu dużo miejsca, zaś z tyłu dla 2 dorosłych ewentualnie z dzieckiem. Auto dosyć wysokie w środku więc osoby wysokie nie będą miały problemu. Dużo miejsca dla nóg.
Stosunkowo cicho. Niewielki skrzypienia plastikówna leśnej drodze ale na asfalcie ok.
Spalanie po przejechaniu 1040 km wyszło srednio 5.8 l /100km. Oby tak dalej. Podane wrtości spalania dotyczą wartości średniej w okresie całego przebiegu. Dodam że 25 % po mieście a reszta na trasie z elementami zatrzymywania i jazdy do 110km.
Cena była bardzo dobra - 10% poniżej standardowej ofert . mocno targowana.
na razie brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 8V 77KM 57kW