Ocena kierowcy - Fiat Albea II

Mariusz, 18 lat temu
Silnik 1.4 i 8V 77KM 57kW
Rok produkcji 2006
Fiat Albea II 1.4 i 8V 77KM 57kW od 2004 - Oceń swoje auto
Świetny lifting. Duża poprawa w porównaniu do porzedniej wersji głównie za sprawą silnika 1,4 77KM. Ciszej, dynamiczniej i ekonomiczniej. W środku świetna deska i konsola. Widoczność jest najsłabszą stroną tego auta ale tylko dla osób nienormalnie dużych.
Cichsza od silnika 1,2. Super cichutko.
Nowa konsola sprawia, że biegi wchodzą doskonale
Poprawa w stosunku do poprzedniej wersji
Najsłabsza strona tego wozu... dla niskich wzrostem i średnich nie powinno być kłopotu. Wręcz może być to mocna strona bo siedzi się wysoko.
Nowa konsola i deska poprawiają ergonomię.
MOże być ...
Dla wysokich osób słabo ale średnie i niskie osoby powinny być zadowolone. Duża frajda dla osób które lubią siedzeć wysoko i widzieć wysoko
Super jak na takie autko... jechałen dacią Logan . Albea to ideał w porównaniu z Dacią
Nie wierzałem. Po dwóch tankowaniach zmierzyłem samemu i poprzez komputer pokładowy... 6/100 w cyklu mieszanym (w tym korki warszawskie) Większość jednak trasy. Dużo lepszy rezultat niż przy poprzednim silniku
Za tą cenę rewelacja. Opócz tego standardowe wyposażenie jest najbogatsze ze znanych mi konkurentów (wspomaganie, centralny, komputer pokładowy i duperele za, które trzeba dopłacać u innych) ABS oczywiście w standarcie. Chevrolet Aveo, Dacia Logan i inne z tej klasy mogą się schować.
Jak na Fiata to rewelka. Nic mi narazie nie stuka, skrzypi i szumi bądź odstaje i dynda.
bez zarzutu

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 8V 77KM 57kW [l/100km]