Zakupiłem auto z przebiegiem 64k od pierwszego właściciela. Mam go ponad pół roku, zrobiłem już 5k kilometrów i mogę co nie co powiedzieć. Po pierwsze bardzo banalne i tanie naprawy. Przez te pół roku wymieniłem jedynie olej + filtr oleju, paliwa, powietrza i kabinowy za około 200 złotych. Samochód ożył jeszcze bardziej i zaczął mniej palić, pewnie wina filtra paliwa, który nigdy nie był wymieniany i paliwo było aż czarne. Pojemny samochód lecz przez zawiasy klapy bagażnika i mały promień otwierania drzwi nie wszystko do niego wejdzie, a by mogło. Tylna składana kanapa. Jeśli chodzi o jazdę nie ma luksusu ale czego tu oczekiwać, szczególnie ze mam wersje tzw „abc”. Najważniejsze dbać o rozrząd przy 16v, wymieniać regularnie olej a albea odda swoją bez awaryjnością. Trasy po 200-500 km robi bez problemu. Największy minus to blacharka a głównie chodzi o nadkola, u mnie po jednej stronie zaczęły wychodzić bomble, a z tego go widzę na mieście dużo Albei ma problem z rdza w tych samych miejscach.
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 i 16V 80KM 59kW