: To chyba przypadłośc wszystkich fiatów że koroduje miska oljowa, trzeba o to samemu zadbac w porę .
Na pewno są lepsze auta , ale zależało mi na tanim w miare świeżym środku transportu który by nie był zajeżdzony przez poprzednich właścicieli , za cenę tego auta mógłbym kupic 10 letnie Audi A4 , ale nie mam wielkich wymagań dobrze wybrałem i jestem zadowolony , jestem pewny ze długo mi posłuzy .
Silnik chodzi cichutko , jak dla mnie wystarczająco elastyczny na trasie daje rade bez problemu.
Aż chce sie zmieniac biegi - nie chaczy lekko i precyzyjnie poprostu miodzio.
Tu troszkę gorzej , ale to auto rodzinne nie bolid , jak sie nie przesadza to spokojnie daje rade , ale zawieszenie jest trwałe.
Kwestia przyzwyczajenia do słupków i wsytającego tyłka , ale niekiedy trzeba uważac.
Wszystko jest pod reka i nawet nie musze odrywac wzroku od jezdni aby coś włączyc .
Hmm no cuż ogrzewanie działa jak w piekarniku nie da nam zmarznąc w zimie tym bardziej żesilnik szybko uzyskuje temperaturę robocza , ale w lecie ojojoj kilma by sie strasznie przydała .
Wszyscy bardzo zadowoleni,w czwórkę podróżuje sie bardzo fajnie .
Jest naprawde cicho mozna jechac nawet 120 i można spokojnie rozmawiac.
Jak na takie rozmiary auta to nawet dobrze ja tankuje 98.
Mam faktórkę z zakupu - 30 000 zł to jak za to auto to naprawde niewiele , ale też przekłada sie to na niższą jakość niektórych elemantów jak materiały we wnetrzu , ale jesli ktoś nie ma duzych wymagan to polecam.
Hmm przepalona żarówka kabiny .
Od grudnia przejechałem prawie 11 000 km i wymieniłem jedynie olej i filtry . Ale niedługo trzeba bedzie wymienić świece i rozrząd zaczną się eksploatacyjne wydatki , ale jak na razie żadnych problemów z autem , oby tak dalej.
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 i 16V 80KM 59kW