: silnik bardzo ładnie się zbiera, az trudno uwierzyć że to tylko 1,2 litra pojemności
: nie miałem żadnych
: brak ustrek
Układ hamulcowy
: brak usterek
jeśli ktoś by chciał zadać jakieś pytanie odnośnie albea fiat podaje meila
arab.wojtek@interia.pl
trzeba mieć świadomośc że to ma 80 koni z 1,2 litra pojemności a silnik wraz ze skrzynią jest naprawdę elastyczny
wszystki biegi chodzą jednym paluszkiem
szybko się zbiera
troszkę utrubnione jest cofanie przez tylną szybę, spowodowane jest to tym iż jest bardzo wyski tył.reszta dlamnie extra.
wszystko jest pod ręką, fakt niema zbyt wiele tych przełączników, ale to jest auto a nie samolot
uważam iż auto jest bardzo wygodne mam 180 cm wzrostu ale zamną spokojnie siądzie każdy kto tylko chce mający nawet tyle samo wzrostu co ja.
do 120 jest znośnie potem zaczyna się robić troszki głośno, ale to jest samochód za wiadomo jaką kaskę.
załadowany cały bagażnik i w środku troszkę oraz 3 osoby po trochę górzystym terenie spalił mi 6,8 litra na 100km
po mieście do pracy mam 5 km w jedną stronę pali mi około 8 do 9 litr gazu.
mogła by być klima,
auto posiada poduszkę powietzrną i wspomaganie kierownicy
mam go 2 lata i do tej pory żadnych problemów
wymieniłem też klocki hamulcowe z przodu koszt kloców drobiazgi, można szybko samemu wymienić szybko i łątwo się to robi.
mam 2 lata i wymieniałem rozrząd bo tak kazała książka serwisowa oraz dwa paski + pompę wody łożysko wymieniałem całość za części oraz robociznę w warsztacie samochodowym (nie serwis fiata ci drą jak za zborze) na oryginalnych częsciach + wymieniony płyn cały na nowy koszt to 600 zł
podczas gdy to samo w skodzie octavi ponoć kosztuje 2000 czy pasacie