Auto bezobsługowe i bezawaryjne.Używam równolegle Accorda,Toyoty i Forda i jezeli mówimy o jakosci uzytych materiałów wewnątrz i bezawaryjności to nr1.Serwis.....klocki,olej,filtry,regularnie co 10tys,najlepszy możliwy olej i nie dzieje sie nic.Raz przez wszystkie lata w zimie przy mrozach wszystkie zegary przestały działac ,czarno,chociaz auto normalnie jeździło i odpaliło po paru minutach odpalone wróciło do normalności i więcej sie to nie powtórzyło.Zgadzam się z innymi opiniami że tylna półka to bubel ale życzę wszystkim takich problemów.Przy tym przebiegu nie widać oznak uzycia poza pękniętą skóro/czymś z boku siedzenia kierowcy,nawigacja stara,ale korzystamy na codzień z telefonicznej więc nie ma to znaczenia.Ponad przeciętnie grający sprzęt grający,selektywny,dynamiczny,głeboki dźwięk..Z naszych 4 aut najlepszy.Ciekawa sprawa z akumulatorem.....JEST FABRYCZNY ,nie wymieniany ,mopar heavy duty.Raz auto stało 3 miesiące nieuzywane,trzeba było ładować kablami żeby ozyło a pomimo tego akumulator nie wykazuje oznak zuzycia.Ciekawa sprawa -dezaktywowany na stałe start/stop więc moze to to.Skrzynia ddct,świetna ,szybka i....... też bezawaryjna.Rok temu przy wymianie rozrządu i oleju w silniku i w w skrzyni ( w sumie w Automobile Torino koszt ok 3tys) aktualizacja programu odebrała jej troche wigoru w trybie/programie automatycznym.Z tego co sie dowiedziałem kalibracja po wymianie oleju to nowy program pod kątem oszczędności ......Ale tryb sportowy jak był tak jest sportowy i ostry.Daje przyjemność z jazdy chociaz żadko uzywany.....bo gdzie? Tryb zimowy w tym roku sie sprawdził.Jak wspomniałem jakosć materiałów w porównaniu z Accordem (to auto dziadek 2005) znacznie lepsza ale i z corollą 2020 Fiat wygrywa.Polecam przed wyborem pojeździc poogladac bo te róznice od razu widać.Acha -silnik świetny,nie wiem ską straszenie modułem MA .Jesynie co to widziałem w Rzymie 500tkę w kolorze czarnym i załuje ze ten jest czerwony...ale to auto zony więc trudno.czarny wyglada pieknie.No i wybrałbym ponownie wersje cross a nie city.
Dynamiczny,oszczedny...8 lat zero awarii,zero poboru oleju.
Szybka,równiez niezawodna,tak jak o niej pisza przypuszczalnie najlepsza dwusprzegłówka.Na forach nie znalazłem żadnych typowych wad/awarii jak np o Powershiftach czy DSG
Mięsisty,udany kompromis/wygoda/pewność
Żadnych sladów korozji,miekki lakier.ale to niestety lakiery eko.
Przeód bez zarzutu tył,dobrze ze jest kamera i wielgachne lusterka
Odejmuję gwiadke za sterowanie wycieraczkami,jakos mi nie lezy.
bez komentaża
Przód świetny tył mniejświetny,nie widze tam 3 osób.