no coz-auto robi wrazenie, zawsze mialem cos innego niz wszyscy, podobienstwo do starego rekina, mocny silnik i luksus w srodku powoduje zainteresowanie pojazdem nawet wsrod zdecydowanych przeciwnikow wloszczyzny
silniik zadziwia ciagle-nawet kierowcow w nowych brykach-od niedawna na gazie, w zasadzie nie widze roznicy
ladne wlaczanie choc mam troche zastrzezen do pracy synchronizatorow przy szybkim wpinaniu w gore-moze to wiek, w koncu 25 lat to sporo jak na fiata
tutaj jest najwiekszy minus tego auta-gorzej jak w waskim polonezie, zima katastrofa:)
duze auto, duze szyby-jest ok
a kto w 1978 roku myslal o ergonomii-fiat jak to fiat, ma swoje patenty:)
generalnie jest si-zawsze mozna pobawic sie szybkami pedzonymi pradem;)
najwiekszy z moich samochodow-jestem pod wrazeniem
wloska s-klassa hehe
jazda na benzynie traca luksusem-ma apetyt bestia choc moze to byc spowodowane zuzyciem aparatury wtryskowej, jezeli chodz o dostepnosc czesci to nie ma tragedii, blacha wiadomo-dostac dosc trudno natomiast napraw nie licze bo robie wszystko sam i to nie za czesto;)
welurowe wykonczenie, wspomaganie, elektryka i tendencja do stawania bokem na mokrej drodze- i to wszystko w cenie zajechanego poloneza...jestem zadowolony, szcegolnie teraz, po montazu gazbomby-12 litrow LPG uwazam za b.dobry wynik
drobiazgi-wiadomo fiat:0 ale w porownaniu z innym dzieckiem tego koncernu musze przyznac ze nie jest zle, auto caly czas jezdzi
wymienilem uszczelke pod glowica-chyba za mocno mu wkladalem:) poza tym oprocz blachy nie mam powodow do wiekszych obaw
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i.e. 122KM 90kW