jeżeli mam ocenić auto ogulnie to oceniam je bardzo dobrze a dlatego że takiego auta jak maluch już nigdy nie będzie :(
silnik chodzi jak na malucha bardzo dobrze,ingerowałem troche w jego parametry - tłumik,gaźnik i te sprawy.
Jeśli chodzi o samą skrzynie to chodzi ona idealnie niema żadnych zastrzeżeń co do niej ale.... chodzi mi o łącznik który łączy skrzynie z drążkiem zmiany biegów,co chwile musze wchodzić pod auto i go dokręcać.
mam kompletnie rozregulowaną kierownice wszystkie gałki szlak trafił.
po wynianie żarówek i założeniu świateł przeciw mgielnych na lepszego typu widać wszystko super.
jak jego pojemność pow
kompletna klapa,przy obecnych mrozach nieda sie wytrzymać a szyby niechcą odmarzać nawed po godzinnej jeździe!!!
przy moim wroście (184cm) powiniem go odrazu na złom wywalić ale wystarczy przerobić szyne ze siedzenia i będzie ok
jak na malucha mój chodzi wyjądkowo cicho w środku
spala mi średnio ok.6 litrów,na trasie jak mu przycisne na gaz to lepiej nie mówić a tak podczas ekonomicznej jazdy to zchodzi nawd poniżej 5 litrów!na przeglądy jeździ tylko dowód:)
mojego 93 rocznika bym musiał bardzo wysoko wyceniać,ponieważ blacha to tam jest super - poprzedni właściciele o niego dbali ja też o niego dbam co pół konserwacja i małe poprawki blacharskie
ogólnie jest ok
ogólnie jest ok