Auto oceniam pozytywnie. Mało miejsca, mało mocy, ale za to auto baaardzo tanie w eksploatacji i ekonomiczne a do tego bezawaryjne, nawet pomimo tego, że mój maluszek ma 28 lat.
Sprawuje się bardzo dobrze, jeżdże w miarę bezawaryjnie. Osiągi silnika są, nie oszukujmy się, słabe i tylko dlatego dostaje nie 5 a 4.
Tak samo jak w przypadku silnika wszystko działa dobrze i bezawaryjne. Minus to brak 5 biegu, ale z drugiej strony kto w 1977r o tym myślał...
Nie mam zastrzerzeń.
Wszystko pod rękom za wyjątkiem włącznika ogrzewania.
Na ogrzewanie wszyscy narzekają, ja nie. Grzeje bardzo dobrze, szczegulnie jak na auto chłodzone powietrzem i bez normalnej nagrzewnicy. Wada to sposób w jaki się go uruchamia i to, że niestty trzeba poczekać zanim zacznie porządnie grzać.
Mało... za mało
W moim przypadku doskonałe, ale głównie jest to zasługa dodatkowych wygłuszeń. Jeżeli komuś zależy na tym żeby w samochodzie było cicho to polecam.
Tutaj zdecydowanie najwyższa ocena. Auto pali dosyć mało, niesty nigdy nie sprawdzałem ile dokładnie (dane poniżej wpisałem, bo trzeba było coś wpisać). Części są naprawde bardzo tanie np. tłumik - 27zł, rozrząd - 30zł, pompa paliwowa - 25zł, miska olejowa - 40zł itp.
Tutaj chyba nie muszę dużo pisać. Za cenę zadbanego Malucha nie kupi się nawet porządnego roweru.
Nigdy nie zawiódł mnie w trasie. Jeżeli się dba to auto naprawde bezawaryjne. Nie słuchajcie ludzi, którzy mówią, że Maluchy są strasznie awaryjne - jeżeli mamy zadbany egzemplaż to wystarczy lać paliwo, pamiętać o bierzących wymianach, a auto odwdzięczy się nam bezawaryjną jazdą. Nie daje maksymalnej oceny, ponieważ czasami jednak jakiś drobiazg padnie.
Jeszcze mi się taka nie zdarzyła.