Czytając opinie użytkowników innych aut, zwłaszcza nowych, którzy za sprzęcik dali ponad 30-40 tys. stwierdzam, że coś z jakością pewnych modeli jest nie tak i maluszek przy wszystkich swoich wadach wypada całkiem nie najgorzej, 21 letni maluch raz tylko stanął na drodze, dysza się zatkała, obecny kilka razy, ale za te pieniądze i z tą jakością należy się tego spodziewać, ale w "markowym" sprzęcie dziać się to nie powinno. Maluszek spełnia swoje zadanie, ale projektanta skazałbym na dożywotnią jazdę w nim, może z całą rodziną;)
Jak to maluch, dużo huku, mało efektu, czasem coś z niego kapie, ale ten typ tak ma;)
Jedynka raz wejdzie, innym razem się zastanawia czy wejść, ale generalnie nie jest źle:) Czasem coś z niej kapie, ale ten typ tak ma;)
dzięki niemu wiem ile jest dziur i dziurek w jezdni, muld, kolein itp. rzeczy i rozwijam swoje słownictwo w określaniu osób odpowiedzialnych za stan dróg w tym kraju;)
do przodu dobrze, nawet w zimie po zabawie w majsterkowanie przy wycieraczkach, do tyłu też nie najgorzej
wszystko pod ręką, nawet tylne szybki uchylić można nie ruszając się zza kierownicy;)
szyby parują, normalne przy deszczu i w zimie, w droższych też parują, ha!:) a w zimie jest ciepławo po przejechaniu 5 km:) nie jest źle
autko dla 2 osób i jest jako tako
doskonale zagłusza moje negatywne myśli gdy wracam z pracy i radio, które usiłuje mi umilić czas podróży
pali 6l/100km, czy dużo, czy mało, dla mnie dużo, ale tu porównaniem sięgam do innych aut z Kraju Kwitnącej Wiśni
jeśli mówimy o cenach używanych, to są różne i różnej jakości też jest sprzęt
mam częstą możliwość sprawdzenia różnych części, chociaż różnie z tym bywa, patrząc na droższe modele, powiem więcej, nie jest chyba aż tak bardzo źle
ten model akutat wykazuje większe zapotrzebowanie na nowe częsci, poprzedni z 1984 był mniej zachłanny i mniej go korozja brała, progi były zupełnie zdrowe, a w obecnym juz nie:/