: Rocznik 1990 i podwozie jak z fabryki - 0 rdzy. Nadwozie - pierwsze bąble. Bagażnik niestety tak przeżarty, że czekać aż zapasówka wyleci dołem :)
: Za cholerę nie wiem już co z nim robić, żeby chodził przyzwoicie
Przeniesienie napędu
: Przeguby - normalne w malcach
Kaszel jak kaszel, dzisiaj żaden cud techniki, ale jako studentowi służy do podróży dom/mieszkanie ;)
0 mocy, 0 przyspieszenia, 0 prędkości, 100% miłości i radości z posiadania maluszka. Prawda jest taka, że ten samochód jest trochę do jeżdżenia - a głównie do kochania ;) Malec ma 20 lat, ale na złom nie pójdzie nigdy - za kolejnych 20 lat będę miał co pokazać dzieciom ;)
Silnik, jak to silnik w malcu. Ciągle coś się musi rozregulować, nie działa jak \"prosto z fabryki\", ale ma już 20 lat więc jestem wyrozumiały.
Tutaj wszystko jak najbardziej ok ;) Tylko brakuje 5 biegu.
Na nic nie można narzekać, oprócz hamulców oraz kochanych przegubów, które spłatały mi figiel na rondzie, gdzie niestety utknąłem.
Przy 180cm wzrostu widzę dokładnie wszystko w każdym kierunku ;)
No cóż, wszystko jest pod ręką, nawet tylna szyba do wycierania z fotela kierowcy ;)
Mój malec ładnie grzeje, jedynie ostatnio coś mnie zatruwa spalinami przy włączonym ogrzewaniu. Trzeba będzie go \"przebadać\".
Dla kierowcy jest ok, przy 180cm wzrostu na najbardziej oddalonym fotelu znośnie. Oprócz wchodzenia i wychodzenia z bolidu ;) O pasażerach można zapomnieć, chyba że na fotelu obok kierowcy.
Komentować nie trzeba... Nawet radio nie jest w stanie go zagłuszyć ;)
Daję tutaj dobrze, na trasie pali koło 5l, w mieszanym koło 6l, naprawy - jeżeli nie wymagają części to nawet nie ma co płacić ;)
No cóż - jaka cena taka jakość ;)
Niezawodność? Modlitwa przed każdą jazdą, żeby odpalił i się nie rozkraczył jest odpowiednim komentarzem.