oszczędny i miejski - na trasy tez dobry tylko że mały
w mieście i na trasie 3 i 4 bieg - jedynka tylko do ruszania - dwójki używa się jedynie do redukcji gdy już prawie się zatrzymamy
biegi wchodzą dobrze - tylko przydałby się synchronizator jedynki
duża wada - resor przedniego zawieszenia - zmiana geometrii pod wpływem obciążenia - z biegem czasu się prostuje - efekt ten sam
duże szyby - wąskie słupki
jak na samochód tak mały i tak jest nieźle - 4 osoby i pies :)
długo się grzeje ale po małych przeróbkach można diametralnie poprawić nagrzewanie samochodu - z wentylacją nie jest źle
z przodu jak najbardziej jest ok - z tyłu niestety wysokie osoby wygodnie sobie nie usiądą
oryginalne wyciszenie jest ok - po drobnych przeróbkach wnętrze robi się ciche
zużycie paliwa na trasie i w mieście - to zależy jak się jeździ - dla bardziej dynamicznej jazdy mój model zadowala się maks 6.0 l w mieście i ok 5.5 na trasie (średnie prędkości 80-90) - aktualnie jeźdzę mniej dynamicznie i spalanie mam na poziomie 5.0 - 5.5 l w mieście - raz na trasie spalil mi 4 litry (średnia prędkość 60-70)
maluchy są tak tanie że tu nie ma czego komentować
zdarza się że coś się psuje - wiekowe samochody tak mają ale wiem że moge nim nad morze ze śląska jechać i dojade - jeśli coś Ci na trsie nawali to jesteś w stanie to zrobić bez wzywania mechaników z serwisu
brak poważnych usterek - o ile się dba o samochód