silnik w moim malaczu hmmm DEZELA NA MAX, kaszel jest w rodzinie juz 14 lat :) i przy tym przebiegu nie miał remontu ;/;/;/ chcialem teraz cos robic ale $$ wsyslo na prawko. raz na cieplym silniku jadac sam rozpedzilem sie na 3 do 60km/h bylo tak zajebiscie glosno ze balem sie ze resztki tego silnika wyrwa klape :) no i droga sie konczyla to musialem hamowac
tak jak silnik;/ jechalem kilka razy elegantem to nie na nawet czego porownywac ale jezdze i jest spoko :)
jak to w kaszlu, sa luzy, ale ta mala "sportowa" kierownica....hehehe
tu akurat wypas, mam kwadratowe duze lusterka i jest spoko :)
jak to w kaszlu :) nie ma zbednego badziewia, zalozylem ostatnio inne radio i czasem go kopie ja odpuszczam z gazu ;] ale tak to w miare
masakra.... przez 13 lat nie pamietam zeby dzialalo no moze czasem latem jak przez przypadek sie wlaczylo :) ale w wakacje calosc uszczelnilem i jest spoko tylko ze cos jebie spalinami;/;/;/ a wentylacja=> jest GENIALNY trojkacik
jezdze jako kierowca i ja sie mam spoko....
wyciszenie w kaszlu.....zalozylem glosniki z tylu i dalem troche welny mineralnej ale gowno to dalo, wyje nie milosiernie :) ale mam radio:)
no nie wiem, bo jeszcze nie spigam na tyle zeby oceniac bo nie mam prawko ale raczej duzo;/ jak na kaszla
ceny sa spoko, mozna malacza po tuningu kupic za max 2tys zł
niezawodnosc .... maluch :) a z drobiazgow to zalozylem cd-rom i moge plyt sluchac;]