no 4 bo jest duży i ładny( jakimś cudem podoba się niektórym dziewczynom???) i części tanie i ogólnie dostępne
Dziwicie się , że przebieg 300000 km- chodzi o to że mój tata miał 2 silniki i jeszcze jeden remont w 1996 albo 97 r. już nie pamiętam ale chodziłem wtedy jeszcze do podstawówy. Na każdym silniku robiliśmy ponad 100 tyś. km a więc może tego i być więcej niż 300000 autem jeżdziliśmy do 2000 r. Generalnie głośny a w zimie nie chciał odpalać. Dużo pali i śmierdzi benzyną w środku
Ta 4 biegówka to było coś bo można było hamować biegami jak na rajdach ale generalnie dziadostwo
nie będzie się prowadzić jak bmw 7, a zawieszenie to typowo na rajdy co ci konstruktorzy sobie myśleli przecież ludziom byl potrzebny wygodny wóz do jazdy po szosie, ale nie jest tak żle jeszcze z tyłu resor piórowy który w miarę pozwalał ściskać się i obcałowywać laske na tylnym siedzeniu jadąc po dziurach i na zakrętach, z przodu dobre zawieszenie do jazdy po drogach terenowych- dla mnie to się trochę liczy ale czy dla wszystkich???
no i tu nareszcie moge dać to wymarzone 5 - a jak nic nie widzicie to se umyjcie okna brudasy wstrętne obleśniuchy!
są schowki i różne pokrętełka-niektóre nawet zbędne lub niebezpieczne! materiały wcale nie takiej złej jakości a i do obszernego bagażnika se możesz wsadzić grabie motyke lub kartofle a po pracy na roli wyjazd nad jezioro i cały sprzęt tyż wejdzie
w zasadzie to może być
5 średnich osób jedzie bardzo wygodnie lub 2 grube dupska z tyłu i mamy prawidłowy rozkład masy jak w PORSCHE -szkoda że o tym zapomnieli napisać w książce obsługi.
dobrze że już takich aut nie robią
matko kto konstruował ten silnik
eeeeeeeee już mi się nie chce o tym pisać