Świetne autko, jazda bez dachu jest cudowna i jeszcze można nim sterować do 120km/h. Na prawdę francuzom bardzo udał się ten samochodzik. To jest jedno z tych aut z których nie chcesz wysiadać, ale jak już wysiądziesz to się obracasz i uśmiechasz. Auto bardzo zaskakuje, na trasie jest niesamowicie wygodne, chociaż i tak najlepiej czuje się na górskich serpentynach, nigdy, w żadnym aucie nie miałem takiej frajdy z jazdy, prowadzi się leciutko ale mega pewnie. Jedyny sensowny silnik do tego auta to właśnie 1.6t, mega mocny ale też bardzo oszczędny, mam dość ciężką nogę, a spala średnio 7 litrów. Maksymalne spalanie jakie udało mi się osiągnąć było przy 210km/h na trasie 150km, wyszło 9.2 więc i tak śmiech, a nie spalanie. Auto jest mega wygodne, po trasie 1000km za jednym razem, nic mnie nie bolało, a nawet mogłem jechać dalej. Na prawdę auto jest niesamowite, śliczne, świetnie się prowadzi i do tego jest cabrio. No ideał.
Świetnie się zbiera i pali tyle co nic.
Troszkę przydługa ale świetna, nie jest gumowata.
prowadzi się jak mały gokart.
Pięknie wygląda i narazie nic nie gnije.
Siedzi się dość wysoko ale poza tym jest bardzo dobrze.
Jedyna rzecz jaka mi przeszkadza to klawiatura abc w nawigacja zamiast QWERTY, a no i do głośności radia powinno być pokrętło a nie przyciski.
5 osób wejdzie, ale żeby było komfortowo i przyjemnie to dwie ewentualnie dziecko z tyłu.
Mogłoby być ciut lepiej, ale to nie jest auto projektowane na długie trasy, choć i tak znosi je świetnie, mega wygone fotele.
Tylko paliwo i oleje.
Świetny, materiały nie porównywalne z jakimś polo czy innym faszystowskim dziadostwem.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 THP 165KM 121kW