: wygoda, trasa nie męczy a po wielu milach mogę wysiąść wyprostowany za kólka bez bólu kręgosłupa
Jestem zadowolony jak nigdy dotąd
poprzednie auta vw golf, audi A4, ford escort, ford focus, ford mondeo, mercedes vito
Cichy, równo pracuje, w połączeniu z automatem ciężko zajeździć. Mocny.
Uczy się sposobu jazdy kierowcy ale czasami potrafi szarpnąć.
Jak na "busa" da się szybko pokonywać zakręty, wyboje też nie straszne, dzieci w fotelikach smacznie śpią nie odczuwając prędkości. Kontrola trakcji i waga pomaga na lodzie zimą.
Oszklony z wysokiej pozycji kierowca widzi wszystko co trzeba, pasażerowie wolą spać lub prowadzić rozmowy.
Czasami w amerykanach brak sprytu, te przełączniki - najgorzej ten (podobnie jak w mercu) przełącznik długich, kierunkowskazów, wycieraczek i spryskiwacza w jednym. Nie da się dobrze umyć szyby nie mrugnąc czasami czy to drogowymi czy też kierunkami.
No przestrzeń robi swoje, te powietrze chłodzone latem i ogrzewane zimą przez wielostrefowe nadmuchy. Na prawdę miło.
Nie można nic tu dodać 4 osobowa rodzina jedzie i śpi jak chce i kiedy chce, ale auto ma miejsc 7 i jeszcze spry bagażnik. Dach też długi co sprawia że łatwo przewozi się deskę z żaglem lub narty zimą.
Czasmi aby posłuchać odgłosów silnika należy wyłączyć radio.
Pali nie mało ale nie mniej niż inne osobowe z tą pojemnościa. Dodać należy wagę opory powietrza przy gabarytach oraz to że miści się w nim 7 grubasów i ich bagarze to jednak mało.
taniocha przy cenie auta z importu W Polsce nie warto kupować auta żadnego!
nie wiem dlaczego kapało mi z pompy wodnej więc wymieniłem, do tej pory nie wiem czy coś się w nim jeszcze psuje, przy czym należy dodać że za oryginalną nową pompę zapłaciłem 250 zł
chyba za wcześnie mówić auto ma 2 lata