: wyglada wiekszy i powazniejszy niz jest i nie ma drugiego na parkingu obok ciebie
Układ hamulcowy
za taka mala kase to autko warte polecenia jego wyglad zewnetrzny jest super to nie samochod dla MAS (dodam ze mialem ok 20 samochodow ale golfa nie mialem i bym nie kupil)
DUZA turbo dziura a tak to ok ja wzmocnilem na 180konikow(nawet jedzie)
jest ok
mam utwardzone zawieszenie to sie nie buja ale teraz dziury dla niego to masakra ja duzo jezdze po skandywawskich drogach wiec tam jest rowno jak na stole ale w polsce mysle sobie ze by bylo ciezko
jesli komus wystarczaja lusterka boczne to jest super a wewnetrzne mozna odkrecic bo tam prawie nic nie widac ale boczne sa duze i rekompensuja widok przez tylna szybe
troszke nie takt z przelacznikiem komputera na desce rozdzielczej przez kierownice i te PLASTIKI nie trzeszcza ale odpadaja nie trzymaja wszystkie zaczepy
klima na maxa a dziala jak by chciala a nie mogla a ogrzewanie 4+
spoko miejsca wystarczy nas jezdzi nawet czasem pieciu da sie podrozowac oczywiscie do 120-140 bo potem halas oj halas
jak juz pisalem mierne przy wiekszych predkosciach do 120 da sie podrozowac
oszczedny ja mam ciezka noge a spalanie max 9 to super wynik a jak oszczedzasz to 5-6 litrow
ma slabe hamulce i kipskie plastiki ale nie kosztuje tyle co volvo czy bmw x5 wiec tej ceny jest warty (choc mi juz sie znudzil po 3 miesiacach)
jeszcze nie stanalem ALE hamulce BARDZO slabe troszke ostrzej to sie pokrzywia a delikatnie to i tak trzeba je wymieniac co 20000km klocki i tarcze koncowki wachaczy tez szybko do wymiany uwaga na robe bo bio disel i nie pojedzie
powaznych nie bylo ale te hamulce i zawiszenie lipa
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 CRD 138KM 101kW