Auto sportowe o dużym potencjale silnika z przymulającą skrzynią-ten problem da się ominąć-jest to świetna baza do tuningu.Wspaniały wygląd,wyróżniający się na drodze.Słabe zawieszenie które można wymienić np. amortyzatory KONI z 3-stopniową regulacją twardości,sprężyny eibach obie te pozycje są tańsze niż oryginalne!!! W środku elegancka skóra,słabe radio ale kto teraz trzyma seryjne-trzeba wywalić i zainwestować i car audio-to się odwdzięczy.Wszystko to może spowodować zwiększone zainteresowanie płci przeciwnej,a wtedy można skorzystać z ogromnej przestrzeni-szczególnie z tyłu:) Gdybyśmy chcieli wyruszyć później na wakacje to auto jest pojemne jak cholera!!!Wracając z Mazur zabralem bez rozkładania foteli(do samego bagażnika w,którym jwst butla z gazem) 5 toreb,3 plecaki,namiot,3 śpiwory(jechały ze mną dwie kobiety tak więc torby były dość pokaźne:)Podsumowując auto bardzo dobre dla młodego kierowcy z doświadczeniem...Kierowcą może być równie dobrze osoba starsza która lubi szybko jeździć bo to auto bardzo to lubi.Pozdrawiam życzę szerokiej drogi...
Duża pojemność,duży potencjał tutaj problemem jest automatyczna skrzynia
Automatyczna-niestety...Da się tym jeździć szybko ale nie szybko przyspieszać...
Tutaj to tragedia ale zamówiłem już komplecik koni+eibach więc będzie extra!!!
Ogólnie baz zarzutów.Trochę gorzej do tyłu-szczególnie w nocy
Wszystko na swoim miejscu.Identyczna deska jest w mitsu eclipse.Mało schowków ale to niepotrzebne w aucie sportowym
Latem przyjemny chłodek, zimą bardzo ciepło-klima.
Nikt może nie uwierzy ale z tyłu miejsca jest więcej niż w mercedesie 124-wierzcie mi mam taki w domu.
Nie jest głośno ale nie za cicho-tak ma być.
Średnio na trasie przy 130km/h spala 13l gazu w mieście 18l -podobny wynik uzyskuje powyżej 170km/h.Ceny zadziwiająco niskie-np.filtr oleju 24zł.,pasek rozrządu 170zł.,do wymiany oleju potrzebne są tylko 4l tego specyfiku-przypominam pojemność 2.5-dla mnie bomba!
jak na auto które ma prawie 10lat to rewelacja! 0 rdzy!Świetny na gaz,wygodny,zauważalny w tłumie-pod tym względem panowie z BMW mogą czuć się zagrożeni:) A wszystko to za 29000zł.ps.teraz cena jest niższa-ja kupiłem rok temu.
W ciągu jednego tygodnia zrobiłem 2000km,nie oszczędzając go i nic.Zimą pali na dotyk.Wystarczy tylko jak w każdym aucie pilnować wymian oleju i innych drobiazgów a samochód się odwdzięczy bezawaryjnością
Pierwsza sprawa to zawieszenie,o którym już mówiłem,Druga to skrzynia nie pasuje do auta sportowego-kręci jak głupia do 65000obr/min bez sensu,lepiej by było zamontować 5-ty bieg albo manualną.Niestety w tym modelu nigdy takiej nie było.