Ogólnie autko prowadzi się dobrze, jak na taki gabaryt samochodu nawet sporo można w niego zapakować, jak na razie bezawaryjnie się nim jeździ ;) Jest nie spotykany na mieście - jeszcze nigdy nie widziałem takiego samego gdy siedziałem w swoim :P a jednocześnie jest duży wybór części oryginalnych z rozbieraków i zamienników.
Jak na 1.0 silnik chodzi bardzo ładnie.
W tej budzie tak naprawdę więcej nie potrzeba, chociaż z pięcioma osobami z bagażami w trasie trzeba się liczyć z tym że się nie po wyprzedza :D
ale 3 osoby z bagażami jest idealnie - wiadomo jest to autko bardziej miejskie i tu na + przemawia spalanie ;) ok.7.5l/100km po mieście z moją ciężka nóżką :P
na + przemawia to że jest 5 biegów
po mieście jest trochę przerzucania ale w trasie się to docenia :P
minusem jest zgrzyt w momencie wrzucania wstecznego - autko jest w 100% zatrzymane a skrzynia i tak lubi zazgrzytać
Autko bardzo dobrze się prowadzi.
Wspomaganie kierownicy jest nie potrzebne bo ze wspomaganiem czuje się jak w nowym mercedesie - mogę małym palcem operować przy parkowaniu :P
Bardzo duża widoczność. Pedały są blisko także kobiety nie muszą się przytulać do kierownicy :D
Klimatyzacja bardzo szybko chłodzi autko.
Ogrzewanie działa ale mogło by troszkę szybciej się nagrzewać przy minusowych temperaturach
- zużycie paliwa dla silnika 1.0 i 12V 56KM 41kW