: Szczerze powiedziawszy wszytko mnie zaskoczylo !!! na plus tylko koszty utrzymania i małe gabaryty pozwalające sprawnie zaparkować w miesice Reszta porazka
: rdza
Układ hamulcowy
: kiepskie hamulce
Kompletny brak bezpieczenstwa jeżdząc tym cudem na pewno każdy człowiek sie nawróci i wejdzie na ścieżke dobra.
Rdza - rdza - rdza !!!!!!!!! drzwi od dołu poprostu znikają Zauważyłem ze w większości tico jest ten sam "motyw" rdzewieją nawet ramiona wycieraczek. Kierownica cienka konieczne jest założenie nakłądaki.
Ogólnie odradzam wszytkim którzy o nim mysla lepiej kupic niemca z 1994 roku za 6tys i jezdzic bez podniesionego cisnienia z braku bezpieczenstwa
Bardzo głośny i dodatkowo lubi wysokie obroty. Silnik mało elastyczny
czasmi są problemy ze wstecznym
czuć każdą dziurę na drodze - porażka
Widoczność jest doskonała istne akwarium
Wentylacja doskonała zimą zero problemów szybko sie nagdzewa i odparowuje szyby
Przestrzeń - porażka Bagażnik nadaje sie na zakupy choc czasmi sie nie mieszcze i tylnie siedzenia robia za bagażnik Bardzo wąski a "długi" samochód
Porażka powyzej 100 km/h nie da sie słuchać radia nie mówiąc ze jest to predkość dla samobójców
Przy niższych predkosciach tez nie jest cudownie - słyszy sie ze sie jedzie że tak powiem
W trasie palił zimą ok 4,5l na 100 km w miescie (zima) palil 8litrów Ogólnie dla mnie zadna rewelacja z pojemnosci 800 cm
Czesci tanie
Koszt ubezpiecznia OC jak dla mnie ok 200 pln
Rdzewiejące ramiona wycieraczek tylnia cała przednie częsciowo. Odpadające uszeczlki w drzwiach przednich i tylnich
hamulce bardzo nisko zbierają po wymianie płynu hamulcowego bez zmian - w ASO stwierdzili ze hamulce działąją
Zerwał sie pasek rozrzadu co spowodowalo nielada zniszczenia silnika koszt naprawy wyniósł 1/5 kosztu zakupu