Ocena kierowcy - Daewoo Tico

greg-c@wp.pl, 21 lat temu
Silnik 0.8 41KM 30kW
Rok produkcji 2000
Daewoo Tico 0.8 41KM 30kW 1991-2001 - Oceń swoje auto
Generalnie mam nadzieję, że to był udany zakup! 5 drzwi, niskie spalanie, dla 2 młodych osób idealny, mały-wszędzie się zmieści(docenicie przy parkowaniu), zrywny. Za te pieniądze lepszego nie znajdziecie! To mój 1 samochód i jak na razie pasuje mi! Pozdrawiam wszystkich Ticusińskich!
fajna rakietka! Szczerze mówiąc nie spodziewałem się aż takich miłych wrażeń z jazdy!W mieście dobrze pruje! W trasach pow. 120 już dynamika słabsza ale ciągnie!
biegi dobrze wchodzą, bez problemów
w porządku
nieźle, lusterka boczne są ciekawe, ale dobrze widać. DO tyłu mogłoby być deczko lepiej.
Moje gabaryty 185/95, żona 158/46 i z przodu elegancko się siedzi. Jak siadłem z ojcem (sylwetka bardziej wypukła) to się "zaczepialiśmy" trochę łokciami :). Z tyłu dla 2 osób w sam raz, dla 5 już trochę ciasno!
Dmuchawa grzeje bez zarzutu! Walczę z żoną, bo ona lubi pogrzać, a ja wolę chłodek :)
dobrze jest, silniczek sobie cichutko pomrukuje
nie sprawdziłem jeszcze do końca,ale mama nadzieję że 5L/100km powinno być!
jakie pieniązki taka i jakość! Ale i tak wolę go od Cienkiego, SEicento czy MAtiza!
zamki otworzy chyba każdy!! :((( Niektóre przyciski mogły być barziej rozsądnie pomyśłane!BRAK kontrolki świateł mijania, rezerwy paliwa !!! (to już te koreańce to centusie!), światła nie wyłączają sie z kluczyka więc dbajcie o to, bo będziecie ładować akumulatorki!
mam mojego Ticusia tydzien, więc na razie zmieniłem tylko olej, filtr oleju i powietrza
Daewoo Tico