: Jest elastyczny, cichy i ekonomiczny!! Taki jak być powinien:-)
: Rozciekła się pompa paliwowa. Koszt 70zł.
: Zaczął skrzypieć lewy przedni wahacz. Wymiana na nowy 40zł + robocizna
Polecam dla 2-3 osobowej familii, bo bagażnik to taki skromniutki:-)
Ale jeździ cicho, tanio (zużycie paliwo i ew.części ) i nie potrzebuje dużo miejsca na parkingu:-)
Jak dla mnie wystarczający. Jeździmy tylko we dwójkę,z żoną, więc dynamika jest zadowalająca. Co prawda staram się jeździć maxymalnie ekonomicznie, wiec 60km/h jadę już na 5-tce :-). Odpala zawsze i za 1 razem, nawet zimą. Uważam, że jak na tę pojemność to niczego nie można zarzucić. Gdy muszę pojechać trochę szybciej, dynamiczniej, też nie ma problemu, 41 koników chętnych do pracy :-)
Poza wstecznym, który czasem wchodzi z lekkim oporem jest OK!! Płynnie i zawsze trafione :-)
Jak na tak małe rozmiary bolidu :-)
Trzeba tylko uważać na głębokich koleinach...
Parkowanie to czysta przyjemność!!
Czasem tylko przeszkadza przedni słupek, ale tylko czasem.
Gdyby przełączniki do wycieraczki tylnej i przeciwmgielnego były podświetlane, to byłoby rewelacyjnie, a tak po ciemku trzeba ich szukać na wyczucie.
Zaparowane szyby to nie problem, aczkolwiek wiatraczek na 3 biegu hałasuje...
Zimą rewelacja, kilka minut i już czuć ciepełko:-)
Na krótkie trasy i owszem, ale dłuższe - cięęęeżko.
Zbyt krótkie siedziska jak dla dużych ludzi :-)
Poza tym bez zarzutu, ręce, głowa ma gdzie latać :-)
Do 110km/h jazda jest przyjemnością, potem już nie jest tak różowo.
Zimą do pracy (5km) prawie 7, więc nie mało, ale jadę 10 minut, więc ssanie robi swoje. Natomiast latem rewelacja - średnio 5-5.5.
Minimalnie na trasie 4,21!!!! Tanio jak barszcz:-)
Jeśli się nie ma wygórowanych oczekiwań wobec auta, to za 5-6 tysięcy można nabyć może nie ładne, ale praktyczne i ekonomiczne autko.
Zero nakładów finansowych :-)
Mam ticusia 9 miesięcy, zaraz po zakupie wymieniłem pompę paliwa, bo się rozciekła, a niedawno lewy przedni wahacz, bo strasznie zaczął skrzypieć. Poza tym nic się nie dzieje.