Mimo pewnych uwag jestem zadowolony. Auto oceniam przecież jako auto segmentu D. Nie kupiłbym rzadnego innego auta tej klasy za tą cenę, chyba że bardzo stare. Sylwetka dość ładna, reprezentatywna, wyposarzenie bez zastrzeżeń: klimatyzacja, 2 poduszki, ABS i el. szyby i lusterka. Duży komfort podróży i bezpieczeństwo. Gaz rekompensuje dość wysokie zużycie paliwa (Litr do 2 więcej niż Honda Accord). Minusy to wyciszenie zużycie paliwa i nie najlepszy układ jezdny, Atuty to niska cena, stosunkowo niska usterkowość, komfort i bezpieczeństwo. Obiektywnie najlepsze produkowane auto w Polsce. Raczej nIe rozstanę się z nim przez najbliższe kilka lat, chyba że zaczną się poważniejsze usterki:)
Dynamika i elastyczność przyzwoita, więcej nie mocy nie trzeba. Spalanie mogłoby być trochę niższe. Trochę hałaśliwy, ale kultura pracy OK>
NIe mam raczej zastrzeżeń.
Zawieszenie mogłoby być trwardsze. Jak będę musiał wymienić amortyzatory to kupię Bilstein, żeby auto lepiej się trzymało
Wszystko pod ręką
Nie mam zastrzeżeń
Mogłoby być lepsze jak na tę klasę
Zużycie paliwa troszkę za wysokie, ale za to cena zakupu i co za tym idzie ubezpieczenie nie drogie
Jak na tą cenę to wypas
Mam od 2 miesięcy, więc narazie nic nie wyszło. Słyszałem, że to dosyć bezusterkowe auto
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 16V 106KM 78kW