Jeżeli ktoś się zachwyca tym autem, widać mało albo wcale jeździł porządnymi. Nubira ma jednak sporo zalet, a w pewnym czasie miała ich nawet więcej. Ja jeżdżę często bardzo wieloma samochodami i wsiadając do każdego innego zrazu mam porównanie komfortu, ergonomi i właściwości jezdnych. Duże i niezwykle wytrzymałe auto, z komfortem mogłoby być lepiej. Cała reszta taka sobie.
Elastyczny, ale zbyt głośny. Rzuca przy nagłym zdjęciu gazu.
Miękkie zawieszenie, nie na polskie drogi.
Pała jest za lusterka. Boczne powiększają, wsteczne pomniejsza. Diabeł się nie wyzna kiedy jest dobrze, chyba że ktoś się przyzwyczai. Strasznie przeszkadza przy cofaniu, wyprzedzaniu. Reszta może być.
Jeździłem bardziej ergonomicznymi samochodami niższej klasy, ale ujdzie, jeżeli ma się dużo pokręteł do regulacji. Fatalne sterowanie przednimi halogenami.
Nie jestem zachwycony.
To duże auto. Grzech narzekać.
Do 2000 obrotów da się wysiedzieć, potem zaczynam sprawdzać czy skiby idą równo. Traktor starej generacji i tyle. Można oczekiwać więcej.
Jeżdżę od czasu do czasu, nie mam pełnego obrazu sytuacji.
Kiedyś można było je dostać za niecałe 40tys. w wersji kombi z salonu. I mało co trafiłaby się piątka.
Jeżdżę od czasu do czasu, nie mam pełnego obrazu sytuacji.
Jeżdżę od czasu do czasu, nie mam pełnego obrazu sytuacji, ale nie słyszałem nigdy o dłuższych wizytach w serwisie w przeciwieństwie do innych marek.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 16V 106KM 78kW